International -Farfan valgte Schalke frem for Tottenham
2008-06-11 09:46:22
Foto:

Farfan valgte Schalke frem for Tottenham

Jefferson Farfan skifter på en fire-årig kontrakt fra PSV Eindhoven til Schalke 04. Han afviste tilbud fra Tottenham og Fiorentina.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Peter Løvenkrands og Søren Larsen får fremover endnu sværere ved at spille sig på holdet i tyske Schalke 04. Ruhr-klubben bekræfter nemlig nu, at man har hentet PSV Eindhovens peruanske angriber, Jefferson Farfan, på en fire-årig kontrakt.

- Han har vist sine kvaliteter i Holland og i Champions League flere gange. Når han er kommet gennem lægetjekket, som jeg regner med, så har vi en spiller, der kan spille mere end én plads i angrebet, siger sportschef Andreas Müller til klubbens hjemmeside. Også spilleren selv bekræfter skiftet til tysk fodbold.

- Jeg har accepteret tilbuddet fra Schalke, fordi jeg ønsker at spille i en stærkere liga. Jeg havde også tilbud fra Tottenham, Fiorentina og en russisk klub, men jeg valgte Schalke af sportslige årsager, siger Farfan ifølge SportingLife til en peruansk hjemmeside.

Jefferson Farfan nåede at score 57 gange i 118 ligakampe for PSV Eindhoven og koster Schalke omkring 75 millioner kroner. 23-årige Farfan har spillet 36 landskampe for Peru og har scoret 12 mål. Han kom til PSV i 2004 fra Alianza Lima.


Foto:

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0