2021-02-18 12:43:01

ACH-back har fynsk fortid: OB tog fejl om mig

AC Horsens-backen Jacob Buus mener, at OB tog fejl i deres vurdering af ham, da de valgte ikke at satse på ham, og det vil han bevise i søndagens kamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AC Horsens står søndag over for OB i 3F Superligaen, og det er en speciel kamp for backen Jacob Buus.

Han spillede nemlig 10 år af sit liv i OB fra U12-tiden frem til to år inde i seniortiden, og Buus mener, at fynboerne tog fejl ved ikke at satse på ham.

- Det betyder selvfølgelig lidt ekstra at møde OB, det er ingen hemmelighed. Jeg føler ikke, at der blev kigget min vej, da jeg spillede i OB, og jeg synes, at de tog fejl i deres vurdering af mig, siger Buus til klubbens hjemmeside.

- Jeg gjorde meget for OB og omvendt, og jeg fik ting med på min vej, der ikke var værdigt for mig.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -ACH-back har fynsk fortid: OB tog fejl om mig
Foto: Getty Images

- Jeg er fra Odense, og klubben betyder meget for mig, så det var ikke fedt at blive lukket ud af bagdøren, men jeg er pisse stolt over at få muligheden for at gøre en forskel mod dem for AC Horsens.

- Jeg vil gerne understrege, at jeg er kommet videre, men jeg er selvfølgelig klar til at vise, at de tog fejl af mine evner, siger Buus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jacob Buus nåede to førsteholdskampe for OB. I AC Horsens har han spillet 13 kampe siden sit skifte fra FC Fredericia i sommer.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0