2022-06-24 12:40:02

Agent om stortalents stop: Savnede familien

Ifølge Alexander Simmelhacks agent, Michael Eriksen, valgte angriberen at stoppe i Randers FC, fordi han savnede sin familie og hverdagen i Roskilde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stortalentet Alexander Simmelhack har valgt at ophæve sin ungdomskontrakt i Randers FC.

Det meddelte den kronjyske klub tidligere på fredagen, hvor sportsdirektøren Søren Pedersen udtrykte sin frustration over bevæggrundene for ophævelsen.

-  Via sin agent har Alexander udtrykt ønske om at forlade Randers FC. Da han som 15-årig kom til fra Sjælland, blev der naturligvis lagt vægt på at følte han sig ikke til rette i Randers, så havde han mulighed for at komme ud af aftalen. 

- Den mulighed, som var tiltænkt et socialt hensyn, er nu blevet udnyttet til at komme væk fra Randers FC og videre til en anden klub, lød det fra Søren Pedersen.

Intet dramatik

bold.dk har talt med Michael Eriksen, der er agent for Alexander Simmelhack, og han forstår ikke Randers-sportsdirektørens frustrationer. 

Ifølge agenten er der nemlig ene og alene tale om, at 16-årige Simmelhack savner livet i de vante omgivelser hos familien i Roskilde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er ikke noget dramatik i det her. Det handler kun om, at Alexander har haft lyst til at komme hjem igen. Han savner livet derhjemme med kammeraterne og så videre, siger han til bold.dk og fortsætter.

- Randers har tilbudt ham en rigtig fin fuldtidskontrakt, selv om han går i skole og alt muligt, og han kunne have taget til Roma, hvis han ville det. De var helt vilde efter at få ham, men han havde ikke selv lyst til det.

- Så det handler ikke om økonomi. Han er bare en ung mand, der gerne vil hjem og have ro, siger han.

Altid en årsag

Ifølge Søren Pedersen har Randers gjort meget for at skabe nogle rolige rammer - hvad ligger der bag, at han mangler ro?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er jo altid en årsag.... Han vil gerne hjem - det er det, jeg kan sige. Jeg vil helst ikke udtale mig yderligere om noget af det andet. Han har haft nogle gode kammerater derovre, men at komme hjem til Roskilde vægter bare højere.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at Randers bare blæser det op. Prøv at hør, det er sket 20 gange før, at en spiller skifter og vil hjem fra Jylland eller fra Sjælland til Jylland. 

- Det er selvfølgelig, fordi han er en god spiller og så videre, men der ingen dramatik. Han vil bare have ro, siger agenten.

Ingen ny klub

Som det fremgår af Søren Pedersens citat i starten af artiklen, mener Randers, at Simmelhack har ophævet sin kontrakt for at skifte til en anden klub. 

Ifølge Michael Eriksen er det dog ikke rigtigt.

- Der er ikke en eneste klub i spil endnu. Jeg har lovet familien ikke at gøre noget, fordi de skal på ferie og slappe af, og at der derfor ikke skal være noget fodboldsnak, lyder det fra agenten.

Alexander Simmelhack kom til Randers FC i sommeren 2021.

I løbet af den forgangne sæson fik han sin 3F Superliga-debut for den kronjyske klub, som han i alt noterede sig for to førsteholdsoptrædener hos.

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0