2022-06-24 13:33:56

Avis: Simmelhack er tæt på FCK-skifte

Ifølge B.T. ser det ud til, at det bliver FC København, der løber med angrebstalentet Alexander Simmelhack, som fredag har ophævet sin ungdomskontrakt i Randers FC.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er ikke nogen ny klub endnu.

Sådan lød det fra Alexander Simmelhacks agent, Michael Eriksen, da bold.dk talte med ham fredag i kølvandet på nyheden om, at angrebstalentet havde ophævet sin kontrakt i Randers FC.

Men ifølge B.T. skulle 16-årige Simmelhack altså være tæt på at lande en aftale med 3F Superliga-mestrene fra FC København.

Eriksen understregede, at han først ville begynde at arbejde på Simmelhacks fremtid, når angriberen havde fået ro og holdt ferie med sin familie, men B.T. skriver altså, at stortalentets næse destination bliver FCK.

bold.dk spurgte tidligere på fredagen, om Eriksen kunne se sin klient tage til en udenlandsk klub, og her var svaret klokkeklart.

- Jeg ved med 100 procents sikkerhed, at det ikke bliver udlandet. Men om det bliver Roskilde, eller om det bliver en af de andre fire klubber derovre, ved jeg ikke. Jeg kommer ikke til at tage kontakt til nogen, lød det fra agenten.

Randers FC's sportsdirektør Søren Pedersen udtalte i forbindelse med ophævelsen, at klubben var skuffede over, at angriberen havde valgt at forlade klubben for at tage til en anden klub.

75 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0