2021-05-29 14:59:11

Bekræftet: FCM sælger Priske til belgisk klub

FC Midtjylland bekræfter lørdag, at de har solgt cheftræner Brian Priske, der bliver ny træner hos belgiske Royal Antwerp. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjylland bekræfter rygterne, der lørdagen igennem har lydt på, at klubben sælger cheftræner Brian Priske til belgiske Royal Antwerp.

Den belgiske klub oplyser, at de har skrevet en toårig aftale med 42-årige Priske. 

Til FC Midtjyllands hjemmeside takker direktør Claus Steinlein sin nu forhenværende træner for tiden i klubben.

- Priske har ønsket at prøve sig af i en anden liga efter en succesfuld periode i FC Midtjylland. Vi er glade for igen at have udviklet en ung træner, der fik chancen i FCM. Han greb i den grad muligheden og er nu blevet solgt til udlandet.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Bekræftet: FCM sælger Priske til belgisk klub
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Han har været i klubben i mange år. Først som spiller, så assistent og senest som succesfuld cheftræner. Vi forventer at se ham på den helt store scene i fremtiden og ønsker ham alt det bedste.

FC Midtjylland skriver desuden, at de har den nye cheftræner klar, som bliver præsenteret på mandag. Her mener Ekstra Bladet at vide, at det bliver den tidligere AC Horsens-træner Bo Henriksen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brian Priske blev cheftræner for midtjyderne i 2019, hvor han gjorde klubben til dansk mester i sin første sæson, mens han førte holdet i Champions League-gruppespillet for første gang nogensinde i denne sæson.

 

19 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0