2022-08-05 14:22:02

bold.dk erfarer: Silkeborg henter bomber på 4-årig aftale

Tonni Adamsen er ifølge bold.dk’s oplysninger ikke med i Helsingørs trup til aftenens kamp i NordicBet Ligaen, da han er til lægetjek i Silkeborg

Artiklen fortsætter efter annoncen

1. div - 3. runde

FT

FCH

3 - 2

FCF

En længere føljeton om den 27-årige Helsingør-bomber Tonni Adamsens fremtid er ved at nå sin ende.

For alt tyder på, at Silkeborg løber med den eftertragtede angribers underskrift efter konkurrence fra Superliga-kolleger som AGF og Viborg samt svenske Göteborg og Hammarby og norske Viking Stavanger. 

Alle klubber, der har været i dialog med Helsingør-ledelsen om en overgang for manden, som i sidste sæson i NordicBet Ligaen lavede 15 mål og så sent som i tirsdags scorede to, da Helsingør sparkede Hvidovre ud af Pokalen.

I stedet for kamp mod Fredericia i aften tager Tonni Adamsen nemlig turen til Silkeborg, hvor kun et dumpet lægetjek kan forhindre ham i at underskrive en 4-årig aftale med bronzevinderne i 3F Superligaen.

Tonni Adamsen vil være en klassisk Kent Nielsen-signing. En spiller fra de lavere rækker, som cheftræneren vurderer kan blomstre yderligere under sine vinger, som man har set det med eksempelvis Nicolai Vallys.  

Der er heftig aktivitet i Silkeborg i disse dage, hvor Rasmus Carstensen er på vej til Genk i Belgien, og hvor der stadig er en mulighed for, at Nicolai Vallys bliver solgt til FC København.

1. div - 3. runde

FT

FCH

3 - 2

FCF

26 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0