2021-10-31 20:42:52

Cappis blev BIF-helt igen: Findes intet bedre

Christian Cappis formåede endnu en gang at blive matchvinder for Brøndby søndag aften i 3F Superligaen, og der findes intet bedre end at vinde, fortæller amerikaneren.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 14. runde

FT

VFF

0 - 1

BIF

86'
0 1
Christian Cappis
Mål

Efter 86 minutter af opgøret mellem Viborg og Brøndby var der fortsat ingen scoringer, hvor oprykkerne endda havde haft flere muligheder for at stjæle alle tre point.

Sejren endte dog i Vestegnen, da Christian Cappis endnu en gang formåede at blive den store helt for de danske mestre, da han bankede sejrsmålet ind i netmaskerne søndag aften.

Det formåede han også at gøre i 3-2-sejren mod Vejle Boldklub for et par uger siden, og amerikaneren havde det derfor fremragende efter 1-0-sejren over Viborg, fortæller han til TV3 Sport.

- Der findes intet bedre end at vinde, så jeg har det fremragende lige nu. Hver gang jeg kommer på banen, forsøger jeg at gøre en forskel på en positiv måde. Det var det, jeg gjorde i dag, hvor vi formåede at vinde kampen.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Cappis blev BIF-helt igen: Findes intet bedre
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Jeg følte, at vi var i kontrol. Vi spillede på den måde, som vi ønskede. Så jeg føler, at vi kan være godt tilfreds med den her kamp i aften.

Banker du på for en plads i startopstillingen?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ja, måske. Vi har selvfølgelig en masse spillere med god kvalitet, som kæmpede i 70 minutter af kampen. Det gør det selvfølgelig nemmere for mig at komme ind. Så der er en stor konkurrence, og det er det, som gør os gode, udtaler Christian Cappis.

Den 22-årige amerikaner står nu noteret for tre scoringer i 3F Superligaen for Brøndby IF.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 14. runde

FT

VFF

0 - 1

BIF

86'
0 1
Christian Cappis
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0