2022-11-22 18:46:01

Cornelius græder ikke over brændt chance: Sket tusindvis af gange

Andreas Cornelius havde chancen for at blive matchvinder, men fik ikke ordentlig ramt på bolden, som i stedet for nettet havnede på stolpen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

Det lignede en sikker dansk scoring, da Eriksen-hjørnesparket efter 70 minutter ramte Andreas Christensens pandebrask, og bolden siden hoppede på tværs af feltet til holdkammerat Cornelius, som en meter fra stregen ‘blot’ skulle skubbe læderet det sidste stykke over mållinjen.

- Det var en mærkelig måde, chancen opstod på. En blød bold gennem hele feltet, som jeg blev overrasket over endte hos mig. Det var mærkeligt, at jeg ikke fik den ind fra den afstand, erkendte Andreas Cornelius.

Han kommer ikke til at ligge søvnløs i nat, selvom tankerne om en dansk matchvinder-rolle havde været sjovere at falde i søvn til end den missede mulighed.

- Jeg har brændt tusindvis af chancer i min fodboldkarriere, så det græder jeg ikke over.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Cornelius græder ikke over brændt chance: Sket tusindvis af gange
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Hvem synes du var det bedste hold?

- Det synes jeg, at vi var. Første halvleg var lige, men også rodet. De får held med deres vilde spil, og vi får ikke rigtig kontrol på det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men til sidst i kampen har vi bedre kontrol og får skabt nogle chancer. De kan ikke holde dampen og intensiteten hele kampen. Over hele kampen var vi de bedste, men der var perioder undervejs, hvor vi ikke var gode nok, siger Andreas Cornelius.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

FRA

2 - 1

DAN

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0