2021-06-23 16:53:39

Ex-FCK-talent er åben for rolle i Slagelse

Cagri Erdem, der tidligere har været en del af FC København, har stoppet sin aktive fodboldkarriere, men Erdem er åben for at få en rolle i Slagelse, hvor han har været i mange år. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvom Erdem er færdig som fodboldspiller, er det ikke nødvendigvis et farvel til fodboldverdenen.

Cagri Erdem siger til LigaBold.dk, at han godt kunne se sig selv have en rolle i Slagelse.

- Ja, det kunne jeg sagtens forestille mig. Jeg kan stadig godt lide at omgås i klubben, og jeg holder stadig meget af fodbold generelt, men at træne og spille og investere så meget tid og energi, det kan jeg ikke mere, siger Cagri Erdem til LigaBold.dk.

Så en rolle i Slagelse kunne være interessant for dig?

Artiklen fortsætter efter billedet

Slagelse -Ex-FCK-talent er åben for rolle i Slagelse
Foto: Noah Thilemann (Photomann)

- Ja, jeg har ikke pensioneret mig fuldstændig for fodbold, kun som aktiv.

For Cagri Erdem er Slagelse noget helt specielt for ham. Han kom tilbage til klubben i januar 2015, og den alsidige midtbanespiller har spillet en del divisionskampe for klubben. Det var også der, hvor det hele startede for unge Erdem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er den klub, som jeg har mest nært. Jeg trådte mine første fodboldår i Slagelse, og så var jeg ude, og så kom jeg så tilbage igen. Det er den klub, som jeg holder mest af, den passer til mig, og det er min klub.

Den 30-årig nu tidligere fodboldspiller tror, at han har sat sit indtryk på den nye 3. divisionsklub, og det er han ganske stolt over.

- Ja, det er jeg (stolt, red.). Det, som jeg nok er mest stolt over, er, at jeg tror, at jeg har efterladt et stort indtryk på både medspillere og ledelse i Slagelse. Det er nok det, som jeg er mest stolt over. Jeg har både nydt respekt for medspillere og trænere, siger Cagri Erdem til LigaBold.dk.

Cagri Erdem nåede at være i FC København, FC Vestsjælland, Svebølle BI og Slagelse B&I, og han er noteret for én U16-landskamp og tre U17-landskampe for Danmark.

Slagelse er en del af 3. division i næste sæson.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce