Danmark -FC Fredericia skriver med Oliver Fredsted
2016-07-15 10:01:01
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

FC Fredericia skriver med Oliver Fredsted

Oliver Fredsted har fået fremtiden på plads. De næste to år skal den 22-årige forsvarsspiller tørne ud for FC Fredericia i 1. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Fredericia har skrevet kontrakt med den 22-årige venstre back Oliver Fredsted, som kommer til klubben efter at have været hos Brønshøj i de seneste par år.

- Vi har sådan set fulgt ham, siden jeg kom til FC Fredericia i vinter. Han spillede med i en testkamp mod SønderjyskE, hvor han gjorde en rigtig god figur og fik os overbevist om, at det var en god idé at skrive kontrakt med ham, siger FC Fredericia-træner Jesper Sørensen til bold.dk.

- Han dækker primært pladsen som wingback i det system, vi spiller, og han kan også godt gå ned og tage en venstre back, hvis vi skal spille med sådan en. Han er hurtig og er dygtig en mod en i det offensive spil, og så har han lagt betydeligt på i sit defensive spil i de sidste par år, siger Jesper Sørensen, som er glad for tilføjelsen til sin trup.

- Det er en ung spiller, som gerne har villet FC Fredericia, så det passer rigtig fint, siger han.

Oliver Fredsted var i sidste sæson en stor profil hos Brønshøj i 2. division, og nu har han altså formået at træde et skridt op til 1. division, hvor han har fået en toårig kontrakt med fredericianerne.

nicolai@bold.dk


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0