2022-06-03 09:10:02

FCM-lejesvend tror ikke på retur: Vil spille fast

Nicolas Madsen forventer som udgangspunkt ikke, at han skal spille i FCM i næste sæson. Midtbanespilleren fortæller til bold.dk, at han vil finde en klub, hvor han kan blive en vigtig brik.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - 1. runde

FT

DAN

3 - 0

KZA

22-årige Nicolas Madsen står til at vende tilbage til heden efter et års lejeophold i Holland. 

U21-landsholdsspilleren har til sommer to år tilbage af sin kontrakt med FC Midtjylland, men i et interview med bold.dk fortæller han, at han har svært ved at se sig selv i klubben. 

Nicolas Madsen har nemlig en klar intention om at spille fast, og det forventer han som udgangspunkt ikke at komme til i FCM.

- Jeg har fået smag for at være en vigtig del af et hold, og det er 100 procent det, jeg vil. Jeg tror umiddelbart ikke, at det bliver i FCM, men der er jo mange parter, som skal blive enige om det, siger han til bold.dk.

En klar, men uvis plan

Nicolas Madsen drog i august 2021 til hollandske Heerenveen, der hentede midtbanespilleren på en etårig lejeaftale. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -FCM-lejesvend tror ikke på retur: Vil spille fast
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Her blev han hurtigt en vigtig del af holdet og fik mange minutter i benene. Og selvom foråret har budt på en række udfordringer med skader og et trænerskifte, er midtbanespilleren yderst tilfreds med sin hollandske sæson. 

Derfor er Nicolas Madsen klokkeklar omkring, at han i næste sæson skal ramme noget á la det, han prøvede i Holland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Planen er, at jeg skal ud og spille fast et sted, som jeg har gjort i Holland. Lige nu er jeg her med U21, og det er svært med al den uvished, fordi jeg står til at vende tilbage fra mit lejeophold. 

- Jeg ved eksempelvis ikke, om jeg får forlænget ferie efter det her, eller hvad jeg gør. Der har ikke været den store dialog på det punkt. Vi må se, hvad der sker. Min plan er i hvert fald, at jeg skal spille fast et sted, siger han.

Er alt fuldkommen uvist omkring din fremtid?

- I forhold til klubber er det jo uvist, men jeg har aftalt med mine repræsentanter, at vi skal finde et sted, hvor jeg spiller fast og bliver en vigtig del af holdet. Det ved FCM også godt, siger han.

- Man kan sige, at nu prøvede jeg at have tålmodigheden til at slå igennem i FCM i to til to og et halvt år, men nu er jeg 22, og til sidst kan man bare ikke vente mere, siger han og fortsætter.

- Man udvikler sig mest ved at spille fast, så det nytter jo ikke noget at ryge ind ud af holdet, som jeg gjorde i FCM, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udelukker ikke Danmark

Sigter du efter udlandet, eller er du åben for andre danske klubber?

- Jeg vil ikke overhovedet ikke udelukke Danmark, men det er ikke for enhver pris, at jeg skal til en dansk klub. Og jeg ved i øvrigt ikke, om det er noget, FCM overhovedet vil. 

- Men som sagt udelukker jeg slet ikke noget. Jeg vil dog sige, at hvis det skal være i Danmark, så skal det være noget lidt ud over det normale på flere parametre. Det er bare noget andet i udlandet, siger han.

Kan du uddybe det?

- Hvis det skal være Danmark, så skal det, som jeg har sagt flere gange, være sted, hvor jeg bliver en fast del af et hold, og hvor jeg skal kunne se det som et springbræt til at komme videre, fordi der er ikke nogen tvivl om, at min ambition er at komme til udlandet og spille.

- Det er bare noget andet i udlandet. Ikke for at negligere Danmark, men det tror jeg, at alle vil sige. Det er jo alt fra fankultur til stadions til hele opmærksomheden, der er omkring fodbolden, siger midtbanespilleren.

Kan du se dig selv tage tilbage til Heerenveen? 

- Det vil jeg bestemt heller ikke udelukke. Jeg har haft en rigtig god tid i Holland. Det gik måske lidt stærkt i starten, men jeg har intet negativt at sige om sæsonen dernede. Jeg havde det både godt på og udenfor banen, lyder det fra Nicolas Madsen.

Nicolas Madsen noterede sig i Heerenveen for 28 førsteholdskampe. 

I FC Midtjylland har han gennem sin tid på førsteholdet spillet 41 kampe. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - 1. runde

FT

DAN

3 - 0

KZA

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0