2022-06-19 06:30:02

For første gang: Saric jubler over stor bedrift

Boris Saric siger til bold.dk, at AB Tårnbys oprykning til 3. division er hans første oprykning i karrieren, og det betyder meget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AB Tårnby har haft en blændende sæson i Danmarksserien, da Amager-klubben kan kalde sig 3. divisionsmandskab fra næste sæson. 

Profilen Boris Saric siger til bold.dk, at det betyder meget for klubben, at den igen er i de danske divisioner. Oprykningen har også stor betydning for ham, da det er hans første i karrieren, siger Saric. 

- Det betyder ret meget som hold. Nu har de også været oppe før i 2. division, da jeg ikke var der, men de røg så ned i DS (Danmarksserien, red.). Det har altid været en prioritet at rykke op, så nu er det bare spørgsmålet, om vi kan bygge en trup op og blive i 3. division og prøve at spille med. Det tror jeg helt sikkert, at vi kan, hvis vi kan få et par enkelte spillere ind i truppen til at styrke lidt på det, siger Boris Saric til bold.dk.

Hvordan har din egen sæson været?

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -For første gang: Saric jubler over stor bedrift
Foto: Per Kjærbye - fodboldbilleder.dk

- Jeg synes, at det har været spændende og sjovt at spille. Nu er det første gang, at jeg rykker op med et hold, så det har været en god oplevelse for mig at hjælpe dem op. Vi har et stærkt hold. Jeg synes, at det har været fedt at få den på opleveren. 

25-årige Boris Saric spiller på hold med sin storebror Nikola Saric på 31 år, og det er specielt at dele oprykningen med ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har altid gerne ville spille sammen, så at rykke op er en positiv ting, men det at spille sammen har været fedt. Det har været fedt at dele det med ham, siger Boris Saric til bold.dk. 

Boris Saric kom til AB Tårnby fra Tårnby FF i sommeren 2021. Saric har en fortid i Fremad Amager, Næstved og FA 2000. Som ung var han en del af FC København.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0