Championship -Forest-dansker drømmer om Premier League
2016-03-31 13:09:12
Foto: Privatfoto

Forest-dansker drømmer om Premier League

Nottingham Forests unge dansker Frederik Fisker sigter mod førsteholdet næste sæson og drømmer om en seniorkarriere i England.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I efteråret 2014 blev Frederik Fisker solgt fra Viborg til Nottingham Forest i den næstbedste engelske række.

Fisker var dengang 16 år, og han skulle da også lige vænne sig til at stå på egne ben i England.

- Der var ikke den store tvivl fra min side af, for det var lidt en drøm, der gik i opfyldelse. Tiden var den rette. Jeg var lige færdig med folkeskolen, så jeg fulgte bare drømmen, siger Fisker til bold.dk.

- Det var meget stort og overvældende i starten, især med alle de forventninger, der pludselig var til mig. Jeg skulle også lige vænne mig til engelsk fodbold, især at skulle bygge flere muskler på kroppen for at kunne følge med fysisk herovre.

Fisker spillede på U18-holdet, da han kom til klubben, men fik debut på U21-holdet i november sidste år.

- Jeg har udviklet mig sygt meget det sidste halvandet år. Det har selvfølgelig meget at gøre med træningsmængden, men også i forhold til mentaliteten. Man kan ikke bare lige give sig 95 procent, fordi kroppen er lidt øm. Det er der ikke noget, der hedder herovre.

- Sidste år var jeg oppe at træne med førsteholdet en del gange, for træneren kiggede meget mod ungdommen. I år har førsteholdet været lidt mere lukket, så der har ikke været så mange unge spillere med.

Den 18-årige midterforsvarer har døjet med en hjernerystelse på det seneste, men sigter efter at være fast i førsteholdstruppen i næste sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg havde en målsætning om at træne med førsteholdet i det her forår, for jeg havde et rigtig godt efterår og en god opstart i foråret. Jeg skal lige tilbage i form efter hovedskaden, og der er jo ikke så mange kampe igen, men jeg satser stadig på at komme ind omkring førsteholdet i denne sæson.

- I næste sæson er målet helt klart at træne fast med førsteholdet. Det gælder om, at jeg skal have et utroligt højt bundniveau og være en spiller, man kan regne med. Jeg skal være tålmodig, for chancen skal nok komme, og så må jeg gribe den.

- Jeg er utrolig glad for engelsk fodbold. Jeg elsker hele mentaliteten omkring sporten, og deres fodbold er seværdig. Jeg drømmer helt sikkert om at få en karriere herovre i England, men så må vi se, om det bliver i Premier League eller her i Nottingham Forest, slutter Fisker.

Fisker har kontrakt med Nottingham Forest til sommeren 2017.

bold@bold.dk


Foto: Privatfoto

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0