2022-08-05 17:46:01

Fra AGF til Skive: Stopper har tårnhøje ambitioner

Den unge forsvarsspiller Christian Mikkelsen siger til bold.dk, at han har store ambitioner for fodboldkarrieren på trods af skiftet fra AGF til Skive.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christian Mikkelsen har i den seneste sæson tørnet ud for AGF i U19 Ligaen og Reserveligaen. 

Nu skal den 19-årige forsvarsspiller dog gøre sig gældende i 2. divisionsklubben Skive IK, hvor han har skrevet under på en aftale på et halvt år. 

Mikkelsen siger til bold.dk, at han glæder sig til at spille for 2. divisionsmandskabet.

- Jeg har egentlig valgt Skive, da jeg har hørt rigtig mange positive ting om Skive. Det er et sted, hvor jeg synes, at ambitionerne stemmer meget overens med dem, som jeg har. Set udefra virker Skive som et sted, der er pissefedt at være fodboldspiller i, siger Christian Mikkelsen til bold.dk, der tilføjer, at Skive var hans førsteprioritet. 

Selvom Mikkelsen er taget fra AGF til Skive, så har stopperen store mål for karrieren.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har tårnhøje ambitioner. Ellers tror jeg, at jeg var stoppet. Jeg har en ambition om, at jeg skal være fuldtidsprofessionel på et tidspunkt, og første skridt i den retning er Skive. Jeg skal jagte en masse spilletid, og jeg har stadig tårnhøje ambitioner for mig selv. 

Den nu tidligere AGF’er mener, at han kan bidrage med stor fysisk styrke. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at seniorfodbold klæder mig rigtig godt. Jeg er en fysisk stærk spiller, der er god i luftrummet både offensivt og defensivt. Udover det har jeg også en god fart, og jeg synes også, at jeg kan bidrage med noget godt i opspillet. Kommunikationsmæssigt føler jeg også, at jeg har en god force. Alle de ting håber jeg, at jeg kan bringe i spil i Skive.

Fantastisk AGF-tid

I den seneste sæson fik Mikkelsen 18 kampe i U19 Ligaen og to opgør i Reserveligaen. Stopperen nåede at være en del af AGF i over ti år, og Mikkelsen fik meget ud af tiden i AGF.

- Det har ikke noget at gøre med, at jeg ikke lyst til at blive i AGF, men det var ikke sådan, at det skulle være. Det har ikke været mig, der har taget den beslutning. Det er egentlig en udfordring, som jeg tager med opløftet pande, og jeg har et nyt kapitel foran mig, hvor jeg skal jagte spilletid i 2. division og i seniorfodbold. Det ser jeg meget frem til. 

Hvordan var din AGF-tid?

- Min tid har samlet set været fantastisk. Jeg har utrolig mange gode minder fra diverse ture til udlandet, og jeg synes også, at jeg er blevet matchet på et rigtig højt niveau af et så professionelt elitesetup, som det har været inde i AGF. Det, tror jeg, har modnet mig rigtig meget som spiller. Så er det klart, at der har været opture og nedture. 

- Sådan vil det være, når man har været en del af en klub i ti et halvt års tid. Så vil der altid være op- og nedture, men jeg synes, at jeg står tilbage med et fokus på alle de gode ting, som jeg har oplevet og fået med mig i AGF, siger Christian Mikkelsen til bold.dk. 

Skive får besøg af B.93 i den første kamp i 2. division, der bliver spillet lørdag 6. august. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
0