2022-05-23 11:30:42

Helenius vil til udlandet: Inden for et halvt år

Nicklas Helenius lægger ikke skjul på, at han meget gerne vil til udlandet igen. Silkeborg-angriberen fortæller, at det gerne må være inden for det næste halve år. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Superligaens topscorer i denne sæson blev Nicklas Helenius. 

Silkeborg-angriberen nettede 17 gange i denne sæson, da han var med til at sikre Silkeborgs bronzemedaljer. 

Nicklas Helenius har tidligere været i udlandet, men han drømmer om endnu et eventyr i udlandet - og gerne inden længe. 

- Det er stadig mit udgangspunkt at skulle en tur til udlandet igen. Det har jeg sagt, lige siden jeg kom hertil. Jeg har en sidste drøm om at komme afsted. Jeg har en sult efter at vise mig frem i andre steder end Danmark. 

- Mig og min agent har haft hinanden lige siden, at jeg var 17 år gammel, så vi kender hinanden rigtig godt. Jeg ved, at han har styr på tingene, og vi ved godt, hvad der er rigtig, og hvad der er forkert. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Helenius vil til udlandet: Inden for et halvt år
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Jeg håber, at det sker inden for det næste halve års tid, det er der ingen tvivl om. Men jeg er også sindssygt glad for at være her, så hvis det ikke bliver til noget, så skal jeg nok være glad alligevel. 

- Jeg har ikke hørt om nogen interesse endnu, men det er også helt bevidst, for sådan arbejder jeg sammen med min agent. Vi snakker ikke om det, når sæsonen er i gang, og vinduet heller ikke er åbent, fortæller Nicklas Helenius efter søndagens kamp mod Brøndby. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nicklas Helenius har tidligere været i Aston Ville og tyske Paderborn, og især tiden i Premier League blev ikke til nogen succes. 

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0