2021-06-26 16:29:00

HIK klar med tre nye spillere til truppen

HIK har lørdag præsenteret tre nye spillere til den kommende sæson, da de har skrevet kontrakt med Aleksandar Lazarevic, Emil Thomsen og Gregers Arndal-Lauritzen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HIK har lørdag præsenteret en ny trio til spillertruppen, da de har skrevet kontrakt med Aleksandar Lazarevic, Emil Thomsen og Gregers Arndal-Lauritzen, hvor sidstnævntes aftale allerede kom på plads tidligere på måneden.

HIK har dermed hentet forstærkninger til de tre kæder, hvor Lazarevic er hentet ind som angriber. Han kommer fra Brønshøj, hvor han i den seneste sæson nettede 12 gange.

Emil Thomsen er kommet til at Avarta, og han er en, som HIK længe har været ude efter.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Division -HIK klar med tre nye spillere til truppen
Foto: HIK

- HIK har lige siden, han som helt ung spiller debuterede for Avarta, fulgt den centrale og løbestærke spiller, men Emil Thomsen har altid været interesseret i at blive i Rødovreklubben, selv om mange vil mene, at hans niveau er til at være med i nogle de ”højere rækker”, skriver HIK på sin hjemmeside.

Arndal-Lauritzen er kommet til fra Skovshoved, og han har valgt HIK, da det er en af de mest professionelle klubber i 2. division, har han tidligere udtalt til bold.dk.

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce