2022-11-16 17:03:01

Hjulmand om falske fans: Det er jo latterligt

Kasper Hjulmand ryster på hovedet over de påståede fans, der støtter holdet i Qatar, men som formentlig ikke ved noget om det danske landshold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

Det danske landshold er landet i Qatar og blev tirsdag taget imod af, hvad der ligner falske fans, som iklædt danske landsholdstrøjer eller lignende hyldede de danske spillere og staben ved ankomst. 

De seneste dage har man på sociale medier også kunnet se en lang række videoer og billeder af folk i forskellige landsholdsoutfits, som ikke umiddelbart ligner klassiske fodboldfans. 

Landstræner Kasper Hjulmand ryster på hovedet over den modtagelse, landsholdet blev mødt af.

- Det er jo latterligt, siger Hjulmand. 

- Hvis det er, som det ser ud til at være, er det jo et teater. Jeg synes, jeg kan huske noget lignende i Sydkorea, hvor der også var fans, som var inddelt, så det er ikke første gang i historien, at vi ser lokalbefolkningen blive delt op.

- For sådan nogle som os, er det jo som at blive talt ned til. Hvis de virkelig tror, at de kan bilde os ind, at folk er galopperende glade for Danmark eller England, så er det at tale ned til folk og spille teater.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Hjulmand om falske fans: Det er jo latterligt
Foto: Amr Abdallah Dalsh/Reuters/Ritzau Scanpix

Både Hjulmand og spillerne på landsholdet er blevet spurgt en masse til den yderst kontroversielle VM-slutrunde.

Det ikke er en nem disciplin at finde et standpunkt, som passer alle, mener Hjulmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Min fornemmelse er, at spillerne har det, som jeg har det. Jeg synes, det er svært. Jeg har også en opgave at beskytte spillerne.

- Vi er her nu og skal spille fodbold, og samtidig har jeg jo også lyst til at råbe og skrige og lave en masse rabalder. Jeg ved dog godt, hvordan jeg vil blive set på, hvis jeg laver en masse rabalder, og vi så taber til Tunesien. Så vil I sige, at jeg har haft fokus på det forkerte.

- Uanset hvad vi gør, vil der være nogen, der synes, vi gør for meget eller for lidt. Vi føler, det er svært at gøre det rigtige, for hvad fanden er det rigtige i forhold til ikke at gøre det forkerte og for ikke at blive kritiseret. Det kan ikke lade sig gøre, siger Hjulmand. 

Danmark spiller første VM-kamp på tirsdag mod Tunesien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

20 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0