2022-01-21 17:40:01

Ishøj IF snupper lynhurtig divisionsspiller

Erdogan Aslan, der er cheftræner for Ishøj IF, siger til LigaBold.dk, at klubben har sikret sig Josef Moussa, der senest har spillet for Roskilde KFUM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ishøj IF er ved at gøre sig klar til jagten om en plads i næste sæson af 3. division, og i den forbindelse har Erdogan Aslans tropper været på jagt efter forstærkninger til holdet.

Klubben har allerede fået Isaac Kannah Jr., Mehmet Coskun og Thobias Henriksen, og nu får Ishøj sin fjerde tilføjelse.

Ishøj-cheftræner Erdogan Aslan siger til LigaBold.dk, at mandskabet har fået 23-årige Josef Moussa, der senest har tørnet ud for Roskilde KFUM, som spiller i 3. division, samt har en fortid i HIK og Husum.

- Han spiller på futsallandsholdet med et par af mine andre spillere som Emil Scott og Ibrahim Badran, så det er lidt via den vej, at kontakten er opstået, og vi fandt ud af, at han var klubløs, fordi han var stoppet i Roskilde KFUM. Ham glæder jeg mig til at se. 

- Vi har selvfølgelig nogle dygtige, offensive spillere, men vi har ikke rigtig haft en lynende hurtig offensivspiller tilknyttet. Der kommer Josef (Josef Moussa, red.) med noget helt nyt, som jeg håber, at vi kan få rigtig meget ud af, siger Erdogan Aslan til LigaBold.dk og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Ishøj IF snupper lynhurtig divisionsspiller
Foto: Roskilde KFUM

- Hvis vi kommer foran mod nogle modstandere, der åbner lidt op, så der opstår noget bagrum. Der har vi lige manglet ham, der kunne løbe fra forsvaret og måske fik den friløber, så kampen blev lukket. Jeg synes, at rigtig mange af vores mål er kommet, hvor vi har spillet os helt frem til mållinjen, fordi vi er et meget spillende fodboldhold. Han gør, at vi kan spille mere direkte, og jeg glæder mig meget til at se, om det lykkes.

Ishøj har indtil videre også mistet Hassan Bashir, Yousuf Butt og Malik Ait Ahmed, men Aslan mener, at Ishøj er kommet forstærket ud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes alt i alt, at vores samlede trup er blevet forstærket, og antals- og trupmæssigt burde vi være klar til at tage kampen op om ikke at blive indhentet af Greve og Allerød, som er vores nærmeste konkurrenter.

- Antalsmæssigt er det måske det samme, men jeg synes, at kvaliteten er højnet. Jeg synes egentlig, at vi på vores målmandspost er status quo. Vi havde en klassemålmand i Butt (Yousuf Butt, red.), og vi har fået en anden klassemålmand (Thobias Henriksen, red.). De tre andre nye spillere er nogle, der går ind og forstærker holdet, siger Erdogan Aslan til LigaBold.dk.

Ishøj IF er fem point foran Greve i toppen af Danmarksserien Pulje 1.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce