2022-03-29 15:35:00

Juel stræber efter landshold: Min tid kommer

Mads Juel Andersen stræber efter at komme på landsholdet. Han erkender, at konkurrencen er hård, men tror på, at hans tid nok skal komme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden skiftet fra AC Horsens i 2019 har Mads Juel Andersen spillet hele 118 kampe for Barnsley og har i den grad etableret sig i den engelske Championship.

Tilbage i 2015 fik det daværende Brøndby-talent to U19-landskampe for Danmark, og den nu 24-årige stoppers klare mål er at komme til at repræsentere Danmarks A-landshold i fremtiden.

- Selvfølgelig stræber jeg efter det. Det er min drøm at spille på landsholdet, så det er også det, jeg kæmper for og håber på. 

- Vi har et fantastisk landshold med vanvittigt dygtige spillere, men jeg er sikker på, at min tid nok skal komme, siger Mads Juel til bold.dk.

Klar til næste skridt

Mads Juel Andersen har til sommer spillet tre år i Barnsley, og han føler sig efterhånden klar til at tage næste skridt.

- Det kan man sagtens sige, men jeg kan stadig rykke mig på mange parametre, og lige nu fokuserer jeg bare på at vinde så mange kampe som muligt til sidst, så vi overlever. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men selvfølgelig er det altid planen at blive bedre og bedre og rykke sig så meget som muligt, siger Mads Juel.

Han vil gerne tage et skridt op med et klubskifte, men det er ikke der, han fokuserer i øjeblikket.

- Det er da en ambition at tage et skridt op, men vi har nogle rigtig, rigtig vigtige kampe tilbage, som jeg først og fremmest har fokus på. Det ville være sindssygt fedt, hvis vi igen kunne overleve, siger Mads Juel.

I øjeblikket er Barnsley lige under stregen i Championship med fem point op til Reading.

Mads Juel Andersen har kontrakt til sommeren 2023 i den engelske klub.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0