2021-09-30 22:52:47

Kane-hattrick på en halv time i Tottenham-sejr

Harry Kane kom på banen med 30 minutter igen, men det var længe nok til at score tre mål i en 5-1-sejr på hjemmebane over Mura fra Slovenien. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsdag aften var der også Conference League i London, da Tottenham bød Mura fra Slovenien velkommen.

London-klubben skulle revanchere sig fra første runde, hvor det blev til 2-2 på udebane mod Rennes, og det samme gjaldt underdogsne fra Mura, som i første runde tabte på hjemmebane med 0-2 til Vitesse.

Fra start af satte Tottenham sig på opgøret og efter kun et par minutters spil, havde de tilkæmpet sig et straffespark. Anføreren til opgøret, Dele Alli, fik ansvaret fra pletten, og han svigtede ikke, og så var hjemmeholdet på 1-0.

2-0 blev det så også kort efter ved argentinske Giovani Lo Celso. Den 25-årige midtbanemand brød igennem Mura-forsvaret fra sin midtbanekæde på førsteberøringen, og så sendte han den utageligt over i modsatte, højre målhjørne med venstrepoten.

Efter ti minutters spil stod det dermed allerede 2-0 til hjemmebanefavoritterne fra Tottenham, og det lignede en lang aften for de slovenske gæster.

Resten af første halvleg forløb dog uden yderligere scoringer, men Tottenham dominerede stort, hvorfor Mura også kun præsterede et enkelt skud i hele halvlegen.

Efter pausen lykkedes det så alligevel stik imod spil og chancer de slovenske gæster at komme på tavlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et hjørnespark i venstre side blev clearet af Tottenham, men kun lige udenfor feltet til Ziga Kous, som med en smuk helflugter smækkede den utageligt ind bag Pierluigi Gollini.

En streg i regningen for Tottenham og måske fornyet spænding i opgøret.

Måske derfor satte Tottenham Harry Kane på banen efter en times spil i opgøret, og han skulle ikke bruge længe på at komme på tavlen. Lucas Moura fandt den målfarlige spidsangriber inde i feltet med en dybdebold og fra kort hold svigtede Kane ikke – 3-1.

Kane var dog ikke færdig ved det. Ti minutter senere var han nemlig på pletten igen midt for mål, hvor Heung-Min Son fandt angriberen til 4-1.

To mål var imidlertid heller ikke nok for Kane, der var i hopla. Endnu en dybdebold – denne gang fra Lo Celso – fandt Kane i dybden midt for målet, og nok engang scorede angriberen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

5-1 og Kane havde dermed leveret et hattrick på en halv time.

Tottenham og Kane nåede ikke mere herefter, og dermed tog de i sidste ende en overlegen sejr på 5-1 over Mura.

Med sejren lægger de nummer et i Gruppe G.

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0