2021-01-14 10:55:02

Lønstrup henter offensivt es hos konkurrent

Hillerød har været på rov hos en af deres konkurrenter fra 2. division, da de har hentet kantspilleren Rasmus Tangvig fra Slagelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hillerød har torsdag forstærket sin trup, da de har hentet Rasmus Tangvig, der kommer til fra 2. divisions-konkurrenterne fra Slagelse.

Klubben oplyser på deres hjemmeside, at Tangvig har trænet med siden i søndags. Desuden udtaler sportsdirektør Jackie Rasmussen, at det er en målfarlig spiller, der kommer til Hillerød.

- Med Rasmus får holdet en erfaren profil med fart og målfarlighed. Han vil helt sikkert været et aktiv i vores offensiv, da han kan score og lægge op til mål for os.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Division -Lønstrup henter offensivt es hos konkurrent
Foto:

- Rasmus er en kantspiller, men han kan også spille andre offensive positioner. Vi glæder os til at se ham folde sig ud hos os, siger Jackie Rasmussen.

I Hillerød får Tangvig fornøjelsen af at blive trænet af Christian Lønstrup, der blev ansat som ny cheftræner i december.

29-årige Rasmus Tangvig kom til Slagelse tilbage i august og forlader altså nu allerede klubben. Han står i denne sæson noteret for 12 kampe uden nogen mål og assists i 2. division.

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce