International -Marcondes tager tidligt til Brentford
2017-12-11 12:07:01
Foto: Getty Images

Marcondes tager tidligt til Brentford

Emiliano Marcondes tager allerede til Brentford i næste uge for at tage hul på sin indkøring. Han håber at ride videre på bølgen, men erkender også, at det kan tage tid, inden han bliver stamspiller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Emiliano Marcondes har fra 1. januar officielt Brentford-spiller, og besøget hos Wolverhampton den 2. januar kan blive Superliga-topscorerens debutkamp.

Men allerede i næste uge drager 22-årige Marcondes til London.

- Træneren vil gerne have mig over så hurtigt som muligt, og det bliver enten den 19. eller 20., jeg tager derover, siger Marcondes og tilføjer om årsagen til sin tidlige afrejse:

- Jeg skal vænne mig til tempoet i træningen, og jeg skal se en masse kampe på tæt hold, så jeg kan få mine tanker ind i spillet. Vi skal holde en masse møder om spillestilen, så jeg er klar fra første kamp.

Marcondes har med 17 mål og otte assists været i storform for FC Nordsjælland, og han håber at fortsætte takterne i sin nye klub. Men det er ikke givet, erkender han.

- Det er lidt svært at sige, men hvis jeg får en god start, tror jeg, jeg kan ride videre på bølgen. Men jeg er også opmærksom på, at det kan tage noget tid. Jeg har i FCN lært, at man skal være tålmodig, og det tager tid at blive stamspiller. Det har jeg med i baghovedet, siger Marcondes.

Marcondes har trods sit vilde efterår endnu ikke været udtaget til A-landsholdet, men han håber, at skridtet til Brentford kan øge landstrænerens opmærksomhed på ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er kun, når folk spørger mig om det. Jeg tænker ikke selv over det. Det er svært at komme på landsholdet, når man spiller i FCN. Det er bevist mange gange.

- Derfor er dette også et godt step for mig. Der vil blive lagt mere mærke til mig. Der er jo også allerede spillere fra Championship på landsholdet, siger Marcondes.

Hareide har haft Marcondes' kommende holdkammerater Andreas Bjelland og Henrik Dalsgaard med i sin trup ved flere lejligheder, ligesom også Middlesbroughs Martin Braithwaite og Ipswichs Jonas Knudsen har været i spil.

Jacob Quvang/mikael@bold.dk


Foto: Getty Images

25 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0