2021-08-21 12:01:16

Mattsson blev flået ud: Forstår træneren

Magnus Mattsson har fået en svær start i Nijmegen efter skiftet fra Silkeborg. Han forstår godt, at træneren måtte skifte ham ud efter 25 minutters spil mod Ajax. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter at have brændt NordicBet Ligaen af i seneste sæson for Silkeborg og dermed været stærkt medvirkende til, at klubben rykkede op i 3F Superligaen, så blev Magnus Mattsson solgt til hollandske Nijmegen. 

Her har han dog ikke fået en drømmestart. Det erkender han selv til det hollandske medie De Gelderlander.

- Jeg er skuffet over det niveau, jeg har vist, siden jeg skiftede hertil. Jeg forventer mere af mig selv. Jeg gør det ikke så godt til træning og kamp, som jeg ønsker. Jeg har brug for lidt mere tid til at vænne mig til det hele. Forhåbentligt er vi snart forbi det. Uanset hvad så motiverer det mig til at arbejde hårdere.

Mattsson startede ellers inde i sæsonens første kamp mod Ajax, men blev flået ud i det 25. minut, da han og holdkammeraterne allerede var bagud med 0-4. 

- Jeg tror, at alle vil være skuffede over at blive skiftet ud efter 25 minutter. Jeg forstår trænerens beslutning. Noget skulle ændres. Desværre blev jeg ofret for det, men jeg accepterer det. Sådan ting er en del af livet som professionel fodboldspiller, fortæller Magnus Mattsson. 

Fredag aften startede han ude, men fik den sidste halve time i 2-0-sejren over Zwolle. 

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0