2022-01-28 08:51:17

Medie: Liverpool slår Spurs - køber dyr kant

Porto-spilleren Luis Diaz har været rygtet til Tottenham, og den interesse skulle have fået Liverpool til at genoptage interessen for kantspilleren. The Athletic skriver, at Diaz nu er på vej til Liverpool.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Primeira - 20. runde

FT

POR

2 - 1

MAR

I sommer var Liverpool kædet sammen med FC Portos 25-årige kantspiller Luis Diaz, men dengang blev det ikke til nogen handel.

Det kan muligvis ændre sig i dette transfervindue, efter Tottenham ellers har vist interesse og angiveligt lagt et bud på colombianeren, der har leveret 16 mål og seks oplæg i denne sæson.

Sky Sports beretter, at Liverpool har genoptaget interessen, mens The Athletic er mere markant i sin melding. Sidstnævnte skriver nemlig, at Liverpool vinder ræset om Diaz.

Der bliver ifølge The Athletic tale om en handel til en værdi af cirka 445 millioner kroner. Han skulle angiveligt have en frikøbsklausul på 595 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Medie: Liverpool slår Spurs - køber dyr kant
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool har ifølge The Athletic valgt at styrke offensiven, fordi klubben ser ind i en uvis fremtid med Sadio Mane, Mohamed Salah og Roberto Firmino, der til sommer alle går ind i sidste år af kontrakten, ligesom alle tre vil være 30 år.

Diaz kom til Porto fra Junior FC i hjemlandet i 2019, og det portugisiske hold er det eneste hold i Europa, han har tørnet ud for. Han har spillet 125 kampe, scoret 41 mål og lavet 19 oplæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han er noteret for 31 landskampe med syv mål til følge for Colombia.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Primeira - 20. runde

FT

POR

2 - 1

MAR

39 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce