2022-05-15 16:57:51

Mikkel Rygaard sparkede Häcken i top tre

Mikkel Rygaard udlignede til 1-1, da Häcken besejrede Kalmar med 3-1 i Allsvenskan. Samtidig spillede Hammarby og AIK 3-3.

Artiklen fortsætter efter annoncen

BK Häcken har fået en glimrende start på Allsvenskan-sæsonen og kunne søndag spille sig i top tre, hvis det blev til tre point hjemme mod Kalmar.

Mikkel Rygaard og Kristoffer Lund Hansen startede begge for hjemmeholdet, og begge danskere kom også i fokus undervejs i kampen.

Kristoffer Lund Hansen var efter mindre end et par minutter uheldig at score selvmål, men heldigvis for ham sørgede Mikkel Rygaard for, at der var balance i regnskabet før pausen.

En clearing I Kalmar-forsvaret havnede hos Rygaard på kanten af feltet, og den skudstærke midtbanespiller lagde bolden til rette for venstrebenet og bankede den fladt i nettet til 1-1.

Efter pausen satte Häcken sig på tingene, og den stærke angriber Alexander Jeremejeff sørgede med to scoringer, den ene på straffespark, for en 3-1-sejr.

Samtidig havde Hammarby med Mads Fenger i startopstillingen og Jeppe Andersen på bænken besøg af topholdet AIK.

En underholdende kamp endte 3-3, hvilket betyder, at Hammarby ligger på andenpladsen side om side med BK Häcken, mens AIK fortsat topper tabellen med to point ned til de to klubber.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
0