Danmarksserien -Næsby rykker op efter 8-2-sejr
2019-06-15 18:12:57
Foto: Carsten Tønsberg

Næsby rykker op efter 8-2-sejr

Næsby Boldklub vandt lørdag 8-2 over Varde, og så rykkede holdet op i 2. division på bekostning af forårets store rivaler, Oure FA.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var lørdag eftermiddag sidste spillerunde i Danmarksserien, og det blev til en oprykning til 2. division for Næsby Boldklub, som vandt Pulje 3 efter at fynboerne lammetævede Varde med 8-2 på eget græs.

Næsby har hele foråret kørt et parløb med Svendborg-klubben Oure FA, og en sejr var påkrævet for begge hold i sidste spillerunde.

Oure vandt da også med 3-0 over Silkeborg KFUM, men Næsby holdt sig et enkelt point foran med deres 8-2-sejr.

Næsby-træner Kristoffer Johansen blev badet i øl efter kampen, men indimellem øl i håret fik han også gjort status på et spændende forår.

- Fantastisk. Det er det, vi har rendt og kæmpet for hele sæsonen. Masser af mennesker, otte mål, det siger det hele. Fantastisk indsats og fantastisk præstation.

- Vi har gjort det rigtig godt i foråret. Det er en forløsning, sagde Johansen efter kampen til klubbens facebook-side.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg sagde inden kampen, til sponsorer og så videre, at der er kæmpe respekt til Oure Svendborg, de har holdt os skarpe, og vi har holdt dem skarpe. Det har været et parløb, sagde Johansen, inden han igen blev overfaldet af glade spillere. 

Holbæk og FA 2000 er for længst rykket op fra henholdsvis Pulje 1 og Pulje 2.
 


Foto: Carsten Tønsberg

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0