2022-03-18 11:00:00

NFC kan nå i top seks: Større end FCK-kamp

Fredag aften byder på grundspillets sidste spillerunde i 1. division, og spændingen er stadig helt i top. Tre hold ligger nemlig i tæt kamp om den sidste plads i det forjættede land, top seks. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 22. runde

FT

NFC

1 - 4

ACH

Nykøbing, HB Køge og Vendsyssel har alle tre mulighed for at spille sig i top seks i 1. division, når det hele skal afgøres fredag aften, hvor alle hold spiller på samme tid. 

Nykøbing har sikret sig et lille forspring til de to andre hold, så de ligger lunt i svinget til at sikre sig en plads i top seks i lang tid. 

Oprykkerne kan helt selv afgøre det. En sejr over AC Horsens fredag aften vil sikre dem en plads i top seks, og det ville også være en kæmpe bedrift, hvis det lykkes. 

- Det ville være kæmpestort at sikre en plads i top seks. Også fordi det ville være klubbens bedste placering i mange, mange år, så det ville da være kæmpestort, siger Nykøbing-profilen Nicolai Jessen til bold.dk og fortsætter: 

- Den her sæson har været lige til minderne. Det er en sæson, som alle vil komme til at huske i lang tid. 

- Især også på grund af FCK-kampen, som stadig står helt klart i minderne. Det ville være en mere end godkendt sæson, hvis vi også ender i top seks, fortæller han. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -NFC kan nå i top seks: Større end FCK-kamp
Foto: Fotograf Jonas Bonde

En af sæsonens helt store overraskelser i dansk fodbold stod Nykøbing for, da de i Sydbank Pokal sendte FC København ud med en meget overraskende 3-0-sejr nede på Lollands Bank Park. 

Som oprykkere fra 2. division var der nok ikke mange, der havde regnet med, at det skulle blive til plads i top seks i 1. division og en sejr over FCK i en og samme sæson. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det ville da også være svært at vælge, hvilken af de to præstationer, der ville være den største, men Nicolai Jessen har en lille favorit. 

- At ende i top seks ville nok være en større præstation end pokalkampen mod FCK, for det her er over 22 kampe, og FCK-kampen var en enkelt kamp. Så det ville være lidt større end FCK-kampen, selvom det nok er FCK-kampen, man kommer til at snakke lidt mere om, fortæller Nicolai Jessen med et smil på læben. 

Ender Nykøbing med at sikre en plads i top seks, så er det da også noget, som skal ud og fejres. 

- Mon ikke at Claus Jensen hiver en enkelt flaske rødvin eller to op, som vi kan få lov til at sutte lidt på, afslutter Nicolai Jessen. 

Nykøbings skæbnesvangre kamp mod AC Horsens spilles klokken 18.30 på Lollands Bank Park. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 22. runde

FT

NFC

1 - 4

ACH

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce