2022-11-22 17:54:23

Nissen forstår ikke gult kort: 'Du må have nogle sko med snørebånd i'

Rasmus Nissen Kristensen modtog et gult kort efter en tackling på tunesiske Aissa Laidouni, men det var danskeren ikke tilfreds med, og derfor bad han tuneseren om at tage nogle sko med snørebånd i på i stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

Den danske start på VM gik ikke efter planen, da Kasper Hjulmand og co. måtte nøjes med at spille 0-0 med Tunesien.

Her var Rasmus Nissen Kristensen med fra start, og i første halvleg kom den danske back i problemer.

Kristensen endte nemlig med at få et gult kort efter en tackling på tunesernes Aissa Laidouni, og det var han ikke helt tilfreds med efter kampen.

- Jeg synes ikke, at der var gult kort. Jeg lavede 100 procent et frispark, men hans sko røg af, og det var fordi, han spillede uden snørebånd.

- Det var også det, som jeg valgte at sige til ham: ‘Du må have nogle sko med snørrebånd i, som du kan binde fast til foden’. Men det var ikke til gult. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Nissen forstår ikke gult kort: 'Du må have nogle sko med snørebånd i'
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det hæmmede lidt mit spil, fordi man blev lidt nervøs. Hvis dommeren nu blev revet med på grund af den måde, som de hoppede rundt på, mens jeg havde et gult kort. 

- Så der var lige nogle enkelte gange, hvor jeg blev nødt til at trække mig, men ellers var det fint, siger Rasmus Nissen Kristensen til bold.dk og resten af den danske presse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var en intenst start på opgøret, da tuneserne gik til stålet, og det måtte danskerne også gøre, hvis det ikke skulle gå helt galt på Education City Stadium.

- Vi blev lokket med, og vi blev også nødt til at spille hektisk, fordi ellers ville vi bare have blevet tromlet over. I de perioder, hvor vi skulle tage teten, var kvaliteten ikke god nok, og det skal vi gøre bedre.

- Det var heltisk og rodet med andenbolde og dueller, og det var svært at navigere i,  fordi så blev det tilfældigheder. Det skal vi være bedre til at håndtere. Men jeg var tilfreds med, at vi stod fast, holdt nullet og fik et point, udtaler Rasmus Nissen Kristensen.

Danmark skal igen i kamp på lørdag, hvor det er de franske verdensmestre, som venter i VM-gruppespillet.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0