International -OB udlejer talent til Cagliari
2017-08-31 14:10:34
Foto: OB / Morten Wamsler

OB udlejer talent til Cagliari

OB har udlejet den 18-årige forsvarsspiller Alexander Molberg til Serie A-klubben Cagliari. Aftalen løber sæsonen ud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

OB har ikke gjort meget væsen af sig på transfervinduets sidste dag, men nu rører fynboerne lidt på sig. Der er dog tale om en afgang, den 18-årige forsvarsspiller Alexander Molberg sendes således til Cagliari på en lejeaftale.

- Vi er stolte over, at vi har udviklet endnu en spiller, der er blevet interessant for en udenlandsk klub. Molberg er et af de talenter, vi skrev kontrakt med, fordi vi kunne se et stort potentiale i ham, siger sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

- Han er stadig ung, og der er ingen tvivl om, at det vil modne ham yderligere at skulle stå på egne ben i en udenlandsk klub.

- Når lejeaftalen udløber er det selvfølgelig en mulighed, at Cagliari ønsker at beholde ham, og derfor har vi også aftalt en købsklausul, men vi vil følge ham tæt og holde døren åben for ham, hvis han skulle ønske at vende tilbage til OB – enten næste sommer eller på et senere tidspunkt, siger Hansen.

18-årige Molberg skal spille på Serie A-klubbens Primavera-hold. I OB har han været på U19-holdet, men har også spillet kampe i reserveholdsligaen.


Foto: OB / Morten Wamsler

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0