International -OB's yngste debutant skal bombe på Færøerne
2020-01-17 15:25:09
Foto: Dalum IF

OB's yngste debutant skal bombe på Færøerne

Dalum-topscoreren Mads Raben river teltpælene op og rykker til færøske TB Tvøroyri, der har danske Michael Winther som træner. Raben har scoret ni kasser i 16 kampe i efteråret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det tidligere OB-talent Mads Raben har taget afsked med den fynske 2. divisionsklub Dalum, da han rykker til Færøerne, hvor TB Tvøroyir står klar med en etårig kontrakt. Klubben har danske Michael Winther som træner.

Det oplyser Mads Raben til bold.dk.

Mads Raben har været i god form i efteråret, hvor det er blevet til ni kasser i 16 kampe i 2. division, og nu skal den 23-årige angriber så teste talentet af i udlandet for første gang.

- Det bliver spændende at prøve, og jeg er lidt spændt på at skulle opleve en ny kultur. Det er ikke det mest eksotiske sted, og jeg kender ikke så forfærdeligt meget til det, men jeg glæder mig, siger Raben.

På trods af fine præstationer for Dalum har det ikke væltet ind med interesse, så det var først, da den tidligere holdkammerat i OB, Anders Møller Christensen, anbefalede Raben til Winther på Færøerne, at noget tog fart.

- Jeg blev anbefalet af Anders Møller, og så tog Winther fat i mig og gav mig et tilbud. Det lød interessant, og lønniveauet på Færøerne trækker også. Man får lidt mere ud af det, og det svarer næsten til at være fuldtidsprofessionel deroppe.

Raben oplyser til bold.dk, at de to parter har aftalt at tale længere kontrakt til sommer, når de to parter har set hinanden an.

Artiklen fortsætter efter annoncen

TB Tvøroyri sluttede sæsonen i den bedste liga på Færøerne lige over nedrykningsstregen – holdet scorede færrest mål i hele ligaen med 20 i 27 kampe.

Mads Raben har rekorden som den yngste debutant i OB's historie, da han var 16 år og 75 dage gammel, da han kom ind mod AGF i april 2012.


Foto: Dalum IF

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce