2022-08-13 20:24:56

Pinlige United ydmyget af Brentford i 4-0-fadæse

Brentford ydmygede Manchester United i Premier League med 4-0. David De Gea droppede undervejs, mens Mathias Jensen fik sit første PL-mål. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

BRE

4 - 0

MUN

10'
1 0
Joshua Dasilva
Mål
18'
2 0
Mathias Jensen
Mål
30'
3 0
Ben Mee
Mål
35'
4 0
Bryan Mbeumo
Mål

Brentford bød lørdag aften Manchester United og Christian Eriksen indenfor i Premier League, og det skulle vise sig at blive en mindeværdig aften for hjemmeholdet.

Fra start havde hjemmeholdet tre danskere med i form af Mads Roerslev, Mathias Jensen og Christian Nørgaard, mens Mikkel Damsgaard sad på bænken sammen med Mads Bech Sørensen. 

Hos gæsterne startede Eriksen igen på banen – denne gang dog centralt på midten.

Målmandsdrop og opspilskoks af United kostede dyrt

Værterne startede godt i kampen, hvor det lykkedes at få tilkæmpet sig flere dødbolde i begyndelsen.

Der skulle dog et decideret målmandsdrop af David De Gea til, for at kampen fik sit første mål til hjemmeholdet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Pinlige United ydmyget af Brentford i 4-0-fadæse
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Josh Dasilva blev spillet fri til skud foran United-feltet af Mathias Jensen, hvorfra han prøvede lykken med en flad afslutning, der lignede en nem redning for De Gea, men på mærkværdig vis endte med at ryge under armen på ham.

Dermed var de pressede gæster allerede bagud mod upåagtede Brentford, og blot ti minutter senere var den igen gal i United-defensiven, som virkelig var i gavehumør fra start og leverede endnu en pakke til værterne at åbne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De Gea smed i opspillet en presset bold ud i fødderne på Eriksen, som danskeren mistede til sin landsmand Mathias Jensen, der omvendt lykkedes flot med sit høje pres og efterfølgende kunne ekspedere bolden i mål til 2-0 på let vis.

Skrækkelig start for gæsterne, og drømmeindledning for Mathias J. og co.

Brentford ydmygede United før pausen

United havde på den måde allerede spændt ben for sig selv, inden kampen rigtig var startet, og det var tydeligt at se, at det påvirkede de hårdtprøvede United-spillere, som lod til at miste modet.

Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes havde enkelte muligheder fra distancen i første halvleg, men farligt blev det aldrig nede i Brentfords ende.

Det gjorde det til gengæld i Uniteds, hvor værterne gang på gang tiltvang sig nye dødbolde, som de lagde pres på udeholdet med. Efter en halv time gav de mange hjørne- og frispark så også pote.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et hjørnespark blev slået til bagstolpen, hvor Ivan Toney headede bolden i en blød bue på tværs til den anden stolpe, hvor Ben Mee slog sin direkte modstander Lisandro Martinez og bragte værterne på sensationelle 3-0.

Det stoppede dog ikke ved det.

For bare fem minutter efter sendte en storspillende Mathias Jensen en lang klasseaflevering afsted fra eget felt i en kontra til Toney, og angriberen fandt i den modsatte side Bryan Mbeumo, der kom ind foran Luka Shaw og udplacerede De Gea sikkert – til 4-0.

Brentford i cruise-control i anden halvleg

Efter pausen reagerede manager Erik ten Hag ved at skifte tre spillere. Ud gik Martinez, Shaw og Fred og ind kom Raphael Varane, Scott McTominay og Tyrell Malacia. 

En reaktion fik Ten Hag på sin vis også, idet United så mere til bolden efter pausen, men det virkede omvendt også som om, at hjemmeholdet var fint tilfredse med at lade gæsterne have bolden lidt.

Når værterne omvendt satte presset ind, formåede de fortsat at blive farlige via dødbolde.

Det var dog gæsterne, der tegnede sig for de fleste chancer efter pausen, hvor det var tydeligt, at det gled bedst, når Eriksen svang dirigentstokken og lykkedes med sine ting.

Danskeren var da også selv tæt på at komme på tavlen halvvejs igennem anden halvleg efter et flot angreb, hvor Eriksen til sidst kom i feltet og mødte et indlæg med et hovedstød, som David Raya reddede på flot vis.

Det var han også kort før tid, hvor et indlæg dumpede ned i feltet til danskeren, men han overplacerede her sin venstrebensafslutning. 

Det blev ikke til flere mål efter pausen, hvorfor Brentford kunne juble over en historisk sejr, da Steve Atwell tog fløjten til munden og gjorde en ende på Uniteds lidelser ved stillingen 4-0 til Brentford. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 2. runde

FT

BRE

4 - 0

MUN

10'
1 0
Joshua Dasilva
Mål
18'
2 0
Mathias Jensen
Mål
30'
3 0
Ben Mee
Mål
35'
4 0
Bryan Mbeumo
Mål

83 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0