2022-01-17 10:04:02

Rasmus Minor og co. henter HIK-spiller

Mads Jul Jørgensen skifter HIK i 2. division ud med Sundby Boldklub i Københavnsserien. Sundby har blandt andre den tidligere Superliga-spiller Rasmus Minor Petersen i truppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mads Jul Jørgensen har været en ledende figur for HIK's U17- og U19-divisionshold, hvor har har været anfører i mange sæsoner, og den unge midterforsvarer nåede også at få kampe for HIK i 2. division.

Nu tager den 19-årige midterforsvarer dog nogle skridt ned, da han har valgt at spille for Sundby Boldklub i Københavnsserien, da spilletiden i HIK på 2. divisionsholdet ikke har været optimal. Jørgensen har været i HIK i de seneste fem sæsoner.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke har væltet mig i spilletid her i HIK det seneste halve år, og jeg tænkte, at nu skulle der ske noget. Jeg føler, at jeg rykker mig mere ved kamptræning, så jeg skal have noget spilletid. I Sundby har jeg blandt andet kendskab til mange af de unge drenge, og så kender jeg Thomas (Thomas Karabulut, red.) og Karim (Karim Graini, red.), der er trænere. 

- Jeg havde nogle snakke med dem, og jeg var til noget prøvetræning, og så fandt jeg ud af, at det var det bedste for mig i forhold til spilletid, udvikling og den måde, som de gerne vil spille fodbold på, siger Mads Jul Jørgensen til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Rasmus Minor og co. henter HIK-spiller
Foto: Sundby Boldklub

Midterforsvareren siger, at han overvejede andre klubber, men han tror, at Sundby er det helt rigtige for ham.

- Der er ikke nogen klubber, som har henvendt sig direkte. Jeg har haft nogle andre klubber oppe at vende, og om jeg skulle prøve mig af i noget 3. division eller Danmarksserien. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I og med, at Sundby viste okay stor interesse for mig, så synes jeg, at det er det rigtige sted for mig, hvor jeg vil kunne få spilletid og ikke skulle risikere at sidde alt for meget på bænken. Det er klart, at jeg sagtens kan komme til at sidde på bænken i Sundby, men der er forskel på 2. division og Københavnsserien.

Hvilke styrker har du?

- Jeg kan bidrage med rigtig meget til spillet med bolden, fordi det er også den måde, som Sundby gerne vil spille på. Jeg kan også bidrage med noget kommunikation på og uden for banen og noget erfaring fra en højere række.

Ser op til Rasmus Minor Petersen

Selvom den nu står på fodbold i Københavnsserien for 19-årige Jørgensen, så har han stadig ambitioner, og midterforsvareren ser frem til at spille ved siden af den tidligere Superliga-spiller Rasmus Minor Petersen i midterforsvaret.

- Mine ambitioner er stadig høje, og jeg har også tænkt meget over, at det er et step ned, men det kan sagtens lade sig gøre at tage et step ned og for at tage et eller to op og så se, hvad der sker. Det har også tiltalt mig rigtig meget, at Rasmus Minor Petersen spiller på holdet, så hvis jeg kan komme til at spille ved siden af ham, kan det også give mig noget rutine og lærepenge ved at se, hvordan han angriber tingene og kommunikerer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så Rasmus Minor Petersen kan være en slags mentor for dig?

- De gange, som jeg har trænet med, har jeg bare suget til mig, angående alt hvad han gør og siger, samt hvordan han agerer og reagerer, fordi han har spillet i Superligaen, og det er noget, som man selv går og drømmer om, siger Mads Jul Jørgensen til LigaBold.dk.

Mads Jul Jørgensen nåede at få tre kampe for HIK i 2. division i sæsonen 2020/2021. Sundby Boldklub indtager ottendepladsen i Københavnsserien med 14 point efter 12 kampe.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce