Sydbank Pokalen -RFC-chef: Fedt at 16-årig lynede i seniorkamp
2020-11-11 07:30:02
Foto: Randers FC

RFC-chef: Fedt at 16-årig lynede i seniorkamp

Randers FC-træner Thomas Thomasberg glæder sig over, at 16-årige Filip Bundgaard lykkedes med at score i tirsdagens pokalsejr over 2. divisionsholdet Aarhus Fremad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Randers FC gik tirsdag videre fra Sydbank Pokalen med en 3-1-sejr over Aarhus Fremad, og her slog den blot 16-årige Filip Bundgaard blandt andre til.

Han scorede et flot mål til 3-1, og Randers FC-træner, Thomas Thomasberg var glad for, at Bundgaard viste sig frem på seniorniveau, ligesom det var ganske fornøjeligt at give debut til den 16-årige Mads Enggård.

- Det var dejligt, at Mads fik debut, ligesom Filip fik vist lidt af det, vi ved, han kan, og har set på træningsbanen. Men det er også meget fedt, at det lykkedes i en seniorkamp, for det var godt sparket ind, siger Thomasberg og fortsætter om sejren over Aarhus Fremad.

- Det er vigtigt med en sejr, og så er vi videre til næste runde. Vi så også, at når tingene bliver sat ordentligt op, så har vi stadig nogle fornuftige offensive våben – både i det kortere spil, hvor vi kan kombinere lidt, men også i det lidt længere. 

- Det giver forhåbentligt lidt mere selvtillid, og i hvert fald holde en lidt bedre pause, end det havde været med et pokalnederlag i bagagen.

Randers FC holder fri fra torsdag til søndag i denne uge, inden forberedelserne til mødet med FC København begynder mandag næste uge.

Ny angriber får plusser i Thomasbergs bog

Artiklen fortsætter efter annoncen

En anden Randers FC-spiller gjorde sig også bemærket, da lejesvenden Basala Sambou scorede to gange, og det giver plusser i Thomasbergs bog forud for de kommende prioriteringer af startelleveren.

- Det er altid godt at score mål som angriber. Det var fedt for ham at sætte boldene i kassen. Det første på straffe og det andet var rigtig godt, både at gå udenom keepren og dreje den ind. Det var positivt og selvfølgelig giver det plusser i bogen at score mål som angriber, siger træneren og fortsætter:

- Han viste ved sin scoring, at han under pressede forhold kan få vredet sig fri med et par berøringer, og han er en fornuftig afslutter. Så det handler om, at han selvfølgelig skal komme til chancerne, og så skal han have det tilpasset til os.

23-årige Sambou har spillet seks kampe for Randers FC og scoret tre gange. 


Foto: Randers FC

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0