2022-11-17 07:18:25

Ronaldo revser den unge generation: De er ligeglade

Cristiano Ronaldo ser en manglende professionalisme hos den unge generation. Derfor kommer de heller ikke til at få en lige så lang karriere som Ronaldo selv. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

CAD

4 - 2

MUN

Første del af Cristiano Ronaldos interview med Piers Morgan på TalkTV blev onsdag aften offentliggjort. 

Undervejs kom superstjernen med mange stikpiller, og Manchester United-spilleren sendte også en skuldertackling til den unge generation af fodboldspillere. 

Ronaldo mener nemlig ikke, at de unge er lige så professionelle som ham selv.

- Viljen er forskellen, tingene kommer lettere til de unge nu til dags. De lider ikke, og de er ligeglade. Jeg tænker ikke kun på nogle få i Manchester United, jeg mener på alle hold.

- Jeg er ikke den type spiller, som gerne vil give gode råd, jeg foretrækker at været et godt eksempel - fordi sådan er jeg. Jeg møder ind hver eneste morgen og gør det samme. Jeg er formentlig den første til at komme, og jeg går som den sidste. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Ronaldo revser den unge generation: De er ligeglade
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

- Detaljerne gør forskellen. De unge spillere får en besked, men to minutter gør det det modsatte, fordi de tror, det er bedre. Derfor vil jeg gerne bare lede som et eksempel, og nogle følger mig - men det er ikke mange. 

Adspurgt til om de unge spillere er interesserede i at lytte til Ronaldos råd, svarede han ganske klart. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De er ligeglade. Nogle lytter, men de fleste er ligeglade. For mig er det ikke overraskende, for de kommer ikke til at få en langvarig karriere. Det er umuligt. 

- I min generation ser man mange spillere, som i en alder af 36, 37 og 38 år spiller på et højt niveau, men jeg er overbevist om, at man ved den unge generation vil kunne tælle det på én hånd, hvor mange der vil nå det niveau. 

- I Manchester United har vi Dalot, som er ung og professionel. Jeg tvivler slet ikke på, at han vil få en lang karriere. Han er ung og intelligent - meget professionel, udtaler Ronaldo ifølge Sky Sports. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

CAD

4 - 2

MUN

19 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0