2022-07-30 13:37:01

Rygtetid: Genoa lurer på Christian Gytkjær

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

MON

5 - 0

NOV

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Genoa har set sig lune på Christian Gytkjær

Christian Gytkjær er angiveligt et emne hos Genoa, der i den forgangne sæson rykkede ned i Serie B.

Det er det italienske medie calcioline.com, der beretter om interessen fra Genoa.

Ifølge mediet holder ledelsen i den italienske klub øje med Gytkjærs situation i Monza, der har gang i sommeroprustningen forud for tilværelsen som oprykker i Serie A.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Rygtetid: Genoa lurer på Christian Gytkjær
Foto: Monza

Christian Gytkjær har et år tilbage af sin kontrakt med Monza.

Gårsdagens rygter

Artiklen fortsætter efter annoncen

Real Madrid har spurgt på Armando Broja

Armando Broja viste sig i sidste sæson flot frem, da han var udlejet fra Chelsea til Southampton. 

Denne sommer har angriberen været rygtet til West Ham, men nu har en ny klub meldt sig på banen i kampen om den 20-årige angriber. 

Real Madrid ønsker ifølge Evening Standard at tynde ud i truppen, i stedet skal der tilføres unge spillere. Her er Brojas navn blevet bragt op. 

Ifølge Evening Standard har Real Madrid taget den første kontakt til Chelsea, men der er endnu ikke lagt et konkret bud. 

Mediet skriver, at den albanske landsholdsangriber denne sommer har bud fra mange klubber. Everton, Newcastle, West Ham og nu Real Madrid skulle følge angriberen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

For få uger siden lagde West Ham et konkret bud på 30 millioner pund, hvilket svarer til omkring 265 millioner kroner, det bud blev afvist af Chelsea. West Ham hentede i stedet italienske Gianluca Scamacca.

United jagter Sergej Milinkovic-Savic 

27-årige Sergej Milinkovic-Savic har spillet i Lazio siden sommeren 2015, men nu vil Manchester United forsøge at lokke den stærke midtbanespiller væk fra Italien. 

Den engelske storklub har længe været sat i forbindelse med Barcelona-spilleren Frenkie de Jong, men transferen er gået i hårknude. 

Derfor har United ifølge Daily Mail rettet blikket mod serbiske Milinkovic-Savic, da han skulle været et alternativ til De Jong. 

Mediet skriver, at United skulle vær klar med 42 millioner pund, hvilket svarer til omkring 370 millioner kroner for Lazio-spilleren. Det er dog et stykke under de godt 520 millioner kroner, som den italienske klub har sat af prisskilt.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

MON

5 - 0

NOV

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0