2022-07-29 12:27:17

Rygtetid: Real Madrid har spurgt på Chelseas Broja

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

UDI

1 - 3

CHE

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet. 

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Real Madrid har spurgt på Armando Broja

Armando Broja viste sig i sidste sæson flot frem, da han var udlejet fra Chelsea til Southampton. 

Denne sommer har angriberen været rygtet til West Ham, men nu har en ny klub meldt sig på banen i kampen om den 20-årige angriber. 

Real Madrid ønsker ifølge Evening Standard at tynde ud i truppen, i stedet skal der tilføres unge spillere. Her er Brojas navn blevet bragt op. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Rygtetid: Real Madrid har spurgt på Chelseas Broja
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge Evening Standard har Real Madrid taget den første kontakt til Chelsea, men der er endnu ikke lagt et konkret bud. 

Mediet skriver, at den albanske landsholdsangriber denne sommer har bud fra mange klubber. Everton, Newcastle, West Ham og nu Real Madrid skulle følge angriberen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

For få uger siden lagde West Ham et konkret bud på 30 millioner pund, hvilket svarer til omkring 265 millioner kroner, det bud blev afvist af Chelsea. West Ham hentede i stedet italienske Gianluca Scamacca.

United jagter Sergej Milinkovic-Savic 

27-årige Sergej Milinkovic-Savic har spillet i Lazio siden sommeren 2015, men nu vil Manchester United forsøge at lokke den stærke midtbanespiller væk fra Italien. 

Den engelske storklub har længe været sat i forbindelse med Barcelona-spilleren Frenkie de Jong, men transferen er gået i hårknude. 

Derfor har United ifølge Daily Mail rettet blikket mod serbiske Milinkovic-Savic, da han skulle været et alternativ til De Jong. 

Mediet skriver, at United skulle vær klar med 42 millioner pund, hvilket svarer til omkring 370 millioner kroner for Lazio-spilleren. Det er dog et stykke under de godt 520 millioner kroner, som den italienske klub har sat af prisskilt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gårsdagens rygter

Juventus og Liverpool forhandler om Firmino

Juventus er eftersigende meget interesserede i at hente den brasilianske angriber Roberto Firmino i Liverpool. 

Det er den italienske avis Corriere dello Sport, der beretter om interessen, og ifølge avisens oplysninger er Juventus også parate med et millionbud på 30-årige Firmino.

Corriere dello Sport erfarer således, at Juventus er villige til at betale 19 millioner pund for brasilianeren, der har et år tilbage af sin aftale i Liverpool. 

Beløbet svarer cirka til 168,5 millioner danske kroner.

Ifølge avisen skulle Firmino være åben for et skifte til Juventus, men det er endnu uvist, hvorvidt Liverpool er villige til at slippe teknikeren.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

UDI

1 - 3

CHE

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0