2021-03-14 10:47:12

Rygtetid: Juve kræver 215 mio. for Ronaldo

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Juventus er klar til at sælge Ronaldo for 215 millioner kroner

Lørdag startede rygtet om, at Cristiano Ronaldos agent har været i dialog med Real Madrid om en mulig genforening, og dagen derpå har en pris på portugiseren også ramt rygtemøllen.

Corriere dello Sport erfarer, at Juventus er klar til at sælge 36-årige Ronaldo for 29 millioner euro, hvilket svarer til 215 millioner kroner. Hvis det ender sådan, vil det være markant mindre end de 870 millioner kroner, som klubben angiveligt betalte Real Madrid i bytte for Cristiano Ronaldo i 2018.

Italienerne menes dog at være klar til at tage det tab for at slippe for Ronaldos enorme årsløn, der ifølge avisen er på 31 millioner euro – 230 millioner kroner.

Ronaldo har kontrakt til sommeren 2022 i Juventus.

Manchester City fører tæt kapløb om Erling Haaland

20-årige Erling Haaland forventes at blive et af de allervarmeste navne i sommerens transfervindue, efter nordmanden har bombet løs for Dortmund, og en række store klubber jagter Haaland.

Ifølge Daily Mail indtager Manchester City netop nu førerpositionen i kampen om Haaland, mens Real Madrid og Chelsea angiveligt er i lige i hælene på Premier Leagues tophold.

Manchester United har tidligere været tæt på Erling Haaland, og de røde djævle menes også at være interesserede denne gang, men prisen kan blive et problem.

Daily Mail skriver, at Haaland har en frikøbsklausul på 90 millioner pund, der svarer til 780 millioner kroner, men problemet for United er, at prisen angiveligt skal betales som ét samlet beløb, hvilket altså kan give problemer.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Rygtetid: Juve kræver 215 mio. for Ronaldo
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Når det kommer til Manchester City, er der ifølge den engelske avis allerede kontakt mellem klubben og Haaland-lejren.

Ronaldos agent har snakket med Real Madrid om retur

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cristiano Ronaldo har fået meget af skylden for Juventus' Champions League-exit i denne uge, og det er ikke sikkert, at den 36-årige portugiser bliver i Torino-klubben til 2022 som planlagt.

Nu erfarer Josep Pederol, der er journalist og vært på det spanske fodboldshow El Chiringuito, at Ronaldos agent, Jorge Mendes, allerede har været i kontakt med Real Madrid om et muligt skifte tilbage til den spanske hovedstad.

Journalisten understreger, at kontakten var ganske uformel, og at han ikke ved, hvorvidt Ronaldo selv er klar over det, men baglandet skulle altså have taget kontakt til Real Madrid med henblik på en mulig genforening.

Cristiano Ronaldo kom til Juventus fra netop Real Madrid i 2018.

Svennis spøger i skotsk klub

Sven-Göran Eriksson har ikke haft noget trænerjob, siden han i januar 2019 forlod posten som filippinsk landstræner, men det kan ændre sig nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 73-årige svensker er ifølge Daily Record lun på et job i Aberdeen, enten som cheftræner eller som sportsdirektør.

Han vil angiveligt helst tilbage på trænerbænken, men han kunne også være interesseret i et sportsdirektør-job, hvor Stephen Glass i så fald ville blive cheftræner.

Werder Bremen er klar til at sælge Ludwig Augustinsson

Ludwig Augustinsson var en stor profil for FC København fra 2015 til 2017, hvor han skiftede til Werder Bremen, og til sommer skulle Bundesliga-klubben være klar til at sælge den 26-årige svensker.

Det erfarer den tyske avis Kicker, som konkret skriver, at Werder er klar til at lade Augustinsson gå for en pris omkring fem millioner euro – cirka 37 millioner kroner.

Tidligere har Leeds været meldt interesseret i Ludwig Augustinsson, men det forlyder ikke, om det fortsat er tilfældet.

Svenskeren har kontraktudløb i Werder Bremen i sommeren 2022.

Malmö FF har mundtlig aftale med Brighton-kant

Malmö FF har torsdag udlejet angriberen Marcus Antonsson, men en ny offensiv forstærkning er angiveligt på vej.

Ifølge SportExpressen er den 20-årige Brighton-kant Peter Gwargis nemlig på vej til at slutte sig til Jon Dahl Tomasson og co., da parterne skulle have indgået en mundtlig aftale efter længere tids snak.

Malmö FF vinder angiveligt kampen om Gwargis foran flere andre klubber, som blandt andet tæller Elfsborg.

Gwargis' Brighton-kontrakt udløber til sommer, men Malmö FF skulle håbe at kunne færdiggøre aftalen med både Brighton og Gwargis inden længe, skriver avisen, der forventer, at Gwargis præsenteres i løbet af de kommende uger.

Brighton-kanten kom til Premier League-klubben i sommeren 2018 for godt 15 millioner kroner, og det er blevet til tre kampe for klubbens førstehold - alle tre i Carabao Cup'en, hvor den svenske kant har lavet et oplæg.

Brøndby-islænding på blokken i Union

Hjörtur Hermannsson har kontraktudløb med Brøndby til sommer, hvor han erhverves gratis, og det overvejer Union Berlin angiveligt.

Det tyske lokalmedie BZ Berlin skriver således, at Hermannsson er et emne i Bundesliga-klubben i sommerens transfervindue.

Den 26-årige islænding har tidligere åbnet op for, at det måske er tid til at prøve noget nyt, efter han har været på Vestegnen i lang tid.

Cavani afviser at forlænge i Manchester United

Edinson Cavani har kontraktudløb i Manchester United til sommer, og det er endnu uvist, hvad fremtiden bringer for den 34-årige frontløber.

Cavani har scoret seks kasser i 18 Premier League-kampe, hvoraf en del har været som indskifter, og en forlængelse i United er ikke utænkelig, men skal man tro det argentinske medie Olé, har Cavani besluttet sig for at forlade Europa.

I stedet har Cavani bestemt sig for at skifte til den argentinske storklub Boca Juniors, hvor han angiveligt er blevet tilbudt en treårig aftale, skriver Olé.

Edinson Cavani kom til Manchester United i sommeren 2020 efter syv år i PSG.

Kingsley Coman har afvist tilbud om Bayern-forlængelse

24-årige Kingsley Coman har efterhånden udviklet sig til at være en ganske vigtig del af Bayern München-holdet, hvor han i denne sæson er startet inde i 23 af sine 27 optrædener i denne sæson.

Bayern München er også godt tilfredse med Comans udvikling, så klubben har ifølge Kicker tilbudt franskmanden en ny kontrakt, der forlænger den nuværende aftale fra 2023 til 2026.

Men Coman har umiddelbart sagt nej, og det har sat en midlertidig stopper for forhandlingerne, skriver Kicker.

Coman har tidligere fanget interesse fra blandt andet Manchester United, men Bayern München har afvist, at franskmanden skulle være til salg.

I denne sæson har han lavet 13 oplæg og scoret seks mål.

Sidste uges rygter

Ole Tobiasen spøger i OB

OB skal have ny cheftræner til sommer, hvor Jakob Michelsen forlader dem ved kontraktudløb, og fynboerne har angiveligt kontakt med Ole Tobiasen.

Den danske træner blev opsagt i hollandske Almere for nyligt, men ifølge journalisten Martijn de Groot, der er tilknyttet mediet Omroep Flevoland, har der været dialog mellem OB og Tobiasen.

45-årige Ole Tobiasen har været træner i Almere siden 2018, hvor han startede som assistent, men tog over permanent som cheftræner fra sidste sommer.

Han har haft forskellige trænerjobs i Holland siden 2010.

Mulig Barca-præsident lurer på Arteta

Ifølge flere spanske medier, blandt andre RAC og Marca, kan Arsenals manager Mikel Arteta havne i Barcelona til sommer.

Spanieren er angiveligt præsidentkandidaten Joan Laportas favorit som ny Barcelona-træner, og Laporta skulle blandt andet have rådført sig med den tidligere Barca-træner Pep Guardiola, som Laporta fortsat har et tæt forhold til.

Guardiola skulle have anbefalet Arteta, såfremt Laporta ønsker at sige farvel til klubbens nuværende træner Ronald Koeman.

Laporta betragtes som favorit til igen at blive Barcelona-præsident og har tidligere udtalt, at Koeman fortsætter som klubbens træner sæsonen ud.

Herefter betragtes det som sandsynligt, at Koeman kan blive skiftet ud, og her skulle Arteta altså være favorit, hvis Laporta vender tilbage til klubben som præsident.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

23 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0