2022-11-30 21:21:02

Saliba efter nederlag: Mange spillede på uvante positioner

At et par spillere startede på uvante positioner i kampen mod Tunesien kan være en af forklaringerne bag Frankrigs nederlag onsdag, forklarer William Saliba efter kampen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

TUN

1 - 0

FRA

58'
1 0
Wahbi Khazri
Mål

Frankrig tabte onsdag med 0-1 til Tunesien. Franskmændene havde allerede inden kampen kvalificeret sig til knockout-runden, og derfor ændrede nederlaget ikke på noget.

Den franske landstræner, Didier Deschamps, havde rystet posen til kampen, og et par spillere spillede på uvante positioner. Blandt andre Eduardo Camavinga, som dækkede venstreback-pladsen.

Efter kampen indrømmer William Saliba, at Tunesien i starten rystede franskmændene lidt, og det blev ikke nemmere af, at mange spillere ikke startede på deres normale positioner.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Saliba efter nederlag: Mange spillede på uvante positioner
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

- Vi blev lidt rystet i starten af ​​kampen. Men der var jo også spillere, der ikke spillede på deres sædvanlige positioner, så de var ikke vant til det, siger Saliba til beIN Sports.

- Det var bestemt ikke en let kamp i dag. Holdet blev skiftet ud, der var mange spillere, der aldrig havde spillet sammen, så det var lidt svært. Det var lidt bedre i anden halvleg, men så lukkede vi et mål ind. Vi pressede på til sidst for at prøve at score, men det var desværre ikke godt nok.

Frankrig kom videre fra gruppen på en førsteplads og skal dermed møde 2'eren fra gruppe C. Her kæmper Polen, Mexico, Argentina og Saudi-Arabien om videre avancement.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

TUN

1 - 0

FRA

58'
1 0
Wahbi Khazri
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0