2022-10-24 13:30:35

Shakhtar i opråb til FIFA: Smid Iran ud af VM!

Shakhtar Donetsk har i et statement bedt FIFA om,  at man smider Iran ud af VM, da landet producerer våben til russerne. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 5. runde

FT

CEL

1 - 1

SHA

Iran har kvalificeret sig til VM i november og december, men den ukrainske klub Shakhtar Donetsk vil have Iran smidt ud af VM. 

Det skyldes, at Iran producerer droner og missiler, der har slået hundredevis af ukrainere ihjel under krigen, skriver Shakhtars direktør i et statement. 

- Mens iranske ledere kan hygge sig med at se deres landshold spille VM, bliver ukrainere slået ihjel af iranske droner og missiler. Næsten 250 af sådanne droner har angrebet fredelige ukrainske byer. 

- Shakhtar kommer derfor med et opråb til FIFA: smid Iran ud af VM med det samme for landets direkte deltagelse i terrorangrebene på ukrainere. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Shakhtar i opråb til FIFA: Smid Iran ud af VM!
Foto: Aleksandra Szmigiel/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det ville være en fair beslutning, og det ville fjerne opmærksomhed fra et regime, der hjælper med at dræbe ukrainere. 

- Den ledige plads skulle så gives til Ukraine, der har bevist, at de er gode nok til at deltage i VM, skriver Shakhtar blandt andet i deres statement. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Iran er kommet i VM's gruppe B, hvor man skal møde England, USA og Wales. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 5. runde

FT

CEL

1 - 1

SHA

19 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0