2021-06-19 16:36:05

Silkeborg KFUM rykker op efter Vejgaard-sejr

Silkeborg KFUM sikrede sig lørdag oprykning til 3. Division, da Marienlyst tabte med 1-3 til Vejgaard i Danmarksseriens Oprykningsspil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Silkeborg KFUM havde lørdag mulighed for at sikre sig en plads i næste sæsons 3. Division, og den opgave lykkedes allerede inden Silkeborgs kamp mod OKS lørdag aften.

For de nærmeste efterfølgere i tabellen, Marienlyst, tabte eftermiddagens opgør mod Vejgaard med 1-3 på hjemmebane, og så var det ikke længere muligt at indhente KFUM i oprykningsspillet.

Marienlyst havde ellers muligheden for at holde liv i oprykningsdrømmen inden dagens kamp, men kort inde i opgøret mod Vejgaard kom gæsterne foran 1-0, da Nicklas Bucio sparkede gæsterne foran. 

Marienlyst fik dog udlignet minuttet efter ved Laurits Hvidtfeldt, men udligningen fik ikke knækket Vejgaard, der i stedet pressede på og med yderligere to scoringer fra Nicklas Bucio inden pausen blev hattricket og sejren på 3-1 sikret.

Dermed er oprykningen til 3. Division nu også allerede en realitet for KFUM, der i øjeblikket ligger nummer to i oprykningsspillets Pulje 2 med syv point ned til Marienlyst, som blot har to kampe tilbage af sæsonen.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0