3F Superliga -SønderjyskE giver kontrakt til ungt talent
2020-11-19 15:11:40
Foto: SønderjyskE

SønderjyskE giver kontrakt til ungt talent

SønderjyskE har givet den 16-årige Isak Steiner Jensen en kontrakt frem til 2023, som inkluderer spillerens første seniorår.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SønderjyskE har bundet et af deres talenter til klubben frem til 2023. Det drejer sig om den 16-årige Isak Steiner Jensen, der har skrevet under på en kontrakt, der går ind i hans første seniorår.

Isak Steiner Jensen er aktuel på SønderjyskE's U19-hold, og det glæder klubbens sportschef, Hans Jørgen Haysen, at den talentfulde offensivspiller har forlænget.

- Isak Steiner Jensen er et stort talent, og det vidner hans udtagelser til U18-landsholdet og 3F Superligatruppen også om, siger Haysen til SønderjyskE's hjemmeside og tilføjer:

- Han har fortsat halvandet år tilbage som ungdomsspiller, men han træner allerede kontinuerligt sammen med Superligaholdet, lige som flere andre U19-spillere gør det. Han er en spændende offensivspiller, der har sine spidskompetencer i gennembrudsspillet.

Isak Steiner Jensen har spillet to kampe for det danske U18-landshold for to måneder siden, hvor han scorede et enkelt mål.


Foto: SønderjyskE

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0