Ekstraklasa -Succes i Polen: Dansker øjner sommersalg
2019-05-16 14:56:02
Foto: Arka Gdynia

Succes i Polen: Dansker øjner sommersalg

26-årige Frederik Helstrup har succes i polske Arka Gdynia og erkender, at et sommersalg til en større klub eller liga er oplagt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Polske Arka Gdynia udnyttede i januar en option og forlængede med sin danske forsvarsprofil Frederik Helstrup frem til sommeren 2020.

Det tager den tidligere Horsens- og Lyngby-spiller som et stort skulderklap, men han antyder også, at han muligvis skal videre denne sommer.

- Jeg har spillet stort set alle kampe, så jeg havde forventet, at de ville udnytte optionen. Alt andet ville være mærkeligt, men det er selvfølgelig altid rart, når folk sætter pris på en, siger Helstrup til bold.dk og tilføjer om sin fremtid:

- Jeg har ambitioner om at spille på det højest mulige niveau, og det kunne være fedt at prøve en ny liga efter to år i Polen. Det er oplagt med et salg til sommer, så klubben kan få lidt for mig, men samtidigt har jeg været meget glad for mine to år her, så vi må se.

Helstrup udelukker ikke, at han fortsætter i Polen – heller ikke, hvis en større klub byder sig til.

- Når man har været fast mand i to år i streg, skaber man sig selvfølgelig et navn, og det vil måske være nemmere for mig at finde noget på øverste hylde her i Polen, og det udelukker jeg helt sikkert ikke.

- Men samtidigt har det været fedt at prøve forskellige kulturer. Jeg har spillet i den bedste række i tre forskellige lande, og det vil da være spændende at prøve en fjerde, men det kommer også an på, hvilke klubber der er i spil, siger Helstup, der i sine snart fire og et halvt år i udlandet kun har set meget lidt til bænken:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man skal være mentalt parat, når man tager til udlandet og står på egne ben i en anden liga. Jeg synes selv, jeg har været meget omstillingsparat og god til at tilpasse mig de ting, der er anderledes. Selvfølgelig primært i Polen, hvor forskellene er noget større end i Sverige.

Helstrup spillede inden Arka Gdynia to og et halvt år i Helsingborg.


Foto: Arka Gdynia

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0