2021-07-19 12:15:00

Tidligere Brøndby-talent skifter til DS-klub

Magnus Kock Nielsen, der tidligere har været en del af Brøndby, skal fremover tørne ud for Greve i Danmarksserien, og han er glad for, at klubben vil hjælpe ham tilbage på højere niveau på sigt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Magnus Kock Nielsen, der har en fortid i Brøndby IF, har været hårdt ramt af skader. I en alder af 22 år har den alsidige spiller allerede haft to korsbåndsskader, hvor han i øjeblikket er ved at komme sig over den seneste.

For godt halvandet år siden spillede Magnus Kock Nielsen sin seneste fodboldkamp for Avarta, og han har siden været en del af klubben, men nu skifter Nielsen klub for at komme i omdrejninger igen.

22-årige Magnus Kock Nielsen siger til LigaBold.dk, at han skifter Avarta ud med Greve. Begge hold skal i den kommende sæson spille i Danmarksserien.

- Jeg har haft to korsbåndsskader i mit ene knæ, og jeg er på vej tilbage fra nummer to, og jeg har måske et par måneder igen. Det seneste år har jeg ikke spillet. 

- Så ringede Greve til mig og sagde, at de gerne ville hjælpe mig tilbage og give mig den tid og ro, der skulle til, for at mit knæ bliver ordentligt igen og bliver godt og stærkt, og jeg skulle ikke stresse med det. De har nogle gode faciliteter også i forhold til at komme ordentlig tilbage.

Artiklen fortsætter efter billedet

Kvalifikationsrækken -Tidligere Brøndby-talent skifter til DS-klub
Foto: Privat

- En af grundene til, at jeg er taget derud, er, at de gerne vil hjælpe mig tilbage. Derudover synes jeg, at det virker til at være en god klub, en bæredygtig klub, der er på vej frem, og der er nogle gode faciliteter, og det er et godt hold, der spiller god fodbold. Greve søgte den samme type, som jeg er. Det virker til at være et godt match over hele linjen, siger Magnus Kock Nielsen til LigaBold.dk.

Rolig på bolden

Artiklen fortsætter efter annoncen

Magnus Kock Nielsen kan både spille på midtbanen og i forsvaret, men han er tiltænkt en plads i midterforsvaret i Greve i holdets trebackkæde.

Den nye Greve-spiller synes, at han har et godt overblik og er stærk på bolden.

- Hvis jeg spiller på midtbanen, er jeg den kontrollerende sekser, og som midterforsvarer er jeg meget rolig på bolden. Jeg har mine kvaliteter på bolden og fremadrettet. 

- Jeg er den, som der tager temperaturen på kampen. Jeg er utrolig rolig og en klog spiller. Jeg er nok ikke den spiller med mest råstyrke, men jeg er en klog spiller, der læser spillet godt og er hurtigtænkende. Jeg har mine forcer på bolden.

Magnus Kock Nielsen har tidligere spillet divisionsfodbold for både Hvidovre IF og Avarta, og et af målene ved skiftet til Greve er at komme tilbage på et højere niveau.

- Jeg føler, at det er et rimelig nødvendigt skridt, som jeg skal tage nedad. Alternativet var at blive i Avarta,  som så er blevet et Danmarksserie-hold nu. Min ambition er, at jeg vil tilbage på det niveau, som jeg har, og så håber jeg, at vi kan rykke op med Greve inden for nogle år, og så er jeg tilbage i divisionerne. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Først og fremmest 2. division, og jeg tror også, at jeg kan spille lidt med højere oppe, siger han og tilføjer, at han håber, at han kan spille i 1. division om nogle år.

Den alsidige spiller vurderer dog først, at han kommer i aktion for Greve om et par måneder grundet korsbåndsskaden.

Forlod Brøndby grundet skader

Magnus Kock Nielsen kom til Brøndby som U13-spiller, men han fik allerede sin første korsbåndsskade som 15-årig. Det gjorde det svært at bide skeer med de andre talenter, og derfor blev han nødt til at skifte til Hvidovre. 

Den alsidige spiller nåede både at spille for Brøndbys bedste U15-, U17- og U19-hold, og Magnus Kock Nielsen blev blandt andet U17-mester med Brøndby.

- Korsbåndsskaden kom jeg egentlig rimelig fint over, men der var en del følgeskader, og konkurrencen er så stor på et U17- og U19- hold i Brøndby, så det var svært at kæmpe med om det, når man hele tiden havde de der småskavanker, så jeg var nødt til at tage Hvidovre, der var en række under, for at tage to skridt op. Det var planen, og det lykkedes også ved at rykke op med Hvidovre til 1. division, siger Magnus Kock Nielsen til LigaBold.dk.

Greve starter træningen op igen i morgen tirsdag efter sommerpausen, og mandskabet skal først i aktion mod Serie 1-holdet Svebølle BI onsdag 4. august klokken 18 i første runde af hovedturneringen af Sydbank Pokalen 2021/2022.

Greve starter ud mod Solrød FC i Danmarksserien Pulje 1, og den kamp bliver spillet lørdag 7. august klokken 14.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce