2021-06-23 10:52:01

Tidligere FCK-talent stopper karrieren

Cagri Erdem, der blandt andet har en fortid i FC København, har valgt at lægge støvlerne på hylden, da kroppen er slidt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cagri Erdem har i mange år været en del af Slagelse B&I, hvor han har været en markant skikkelse på holdet, men nu er det slut med fodboldkarrieren for den 30-årige spiller.

Cagri Erdem, der som ung var en del af FC København, siger til LigaBold.dk, at han har valgt at stoppe karrieren. Energien er der ikke længere, siger han.

- Det er egentlig mest fordi, kroppen begynder at halte lidt. Når man mærker, at man ikke er frisk, som man plejede at være, så begynder man at overveje, om det er ved at være slut. 

- Det er den primære årsag, og så er det klart, at når energien ikke er den, som den plejede at være, så daler engagementet også, fordi man ikke kan være der 100 procent, siger Cagri Erdem til LigaBold.dk.

Erdem siger, at han tog beslutningen for et godt stykke tid siden, og han er afklaret med karrierestoppet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Slagelse -Tidligere FCK-talent stopper karrieren
Foto: Per Kjærbye - fodboldbilleder.dk

- Jeg har også en kæreste herhjemme, som måske ikke ser så meget til mig, så det har været inde i overvejelser, om det var nu, hvor man skulle trække stikket.

Fantastisk oplevelse

Artiklen fortsætter efter annoncen

I løbet af fodboldkarrieren har Cagri Erdem oplevet lidt af hvert. Som ung var han en del af FC København, og han nåede at spille én træningskamp for førsteholdet.

Det var mod Boldklubben Frem 26. november 2008, hvor Erdem og co. vandt med 6-0. I opgøret blev han skiftet ind i stedet for Jacob Neestrup efter 46 minutter.

Han nåede også at være en del af det danske U16- og U17-landshold, og her spillede Erdem én U16-landskampe og tre U17-landskampe med et mål til følge. At være en del af FC København var en stor oplevelse for Erdem.

- Dengang var det en fantastisk oplevelse, og der jagtede man en stor karriere, og det var den ambition, som man gik efter, men det var da superfedt. Det var et fedt miljø og en fed klub, så jeg husker tilbage på FC København-tiden som enormt spændende.

I den tid nåede Erdem også at stifte bekendtskab med en række senere topspillere, og det var unikt.

- I mine ungdomsår i FC København var der Cornelius (Andreas Cornelius, red.), Delaney (Thomas Delaney, red.) og Jannik Vestergaard og de drenge, hvis vi snakker om dem, som er kommet rigtig langt. Christian Eriksen havde jeg fornøjelsen af til en kort landsholdssamling, hvor det også var helt ekstraordinært, også dengang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nød mest tiden i Slagelse

I seniortiden er han mest kendt for sine mange år i Slagelse B&I. Han tog fra FCK til FC Vestsjælland i 2010. Her var Erdem i to år, inden turen gik videre til Svebølle BI. Det blev til tre år i Svebølle, inden Slagelse blev endestationen i januar 2015.

Når Erdem ser tilbage på karrierens meritter med både 1. og 2. divisionskampe på CV'et, så er det med stor glæde.

- Det er fed tid at tænke tilbage på. Jeg har tilbragt de fleste af mine år i Slagelse, og det har været mine bedste år, og hvor jeg har nydt mest at være. Det var også fedt i FC København, men jeg husker tilbage på Slagelse-tiden som nogle skønne år, siger Erdem, der siger, at Slagelse betyder meget for ham.

For Cagri Erdem er de største oplevelser i fodboldkarrieren debuten på ungdomslandsholdet samt de mange år i Slagelse. Erdem ærgrer sig dog ikke over, at det ikke blev til mere med fodboldkarrieren.

- Det var ambitionen dengang, og det har jeg det fint nok med. Det sluttede jeg fred med relativ hurtigt, så det er ikke noget, som jeg bruger tid på, udover at jeg glæder mig over alle dem, som der er nået igennem. Så byder tilværelsen på noget andet nu, siger Cagri Erdem til LigaBold.dk.

Cagri Erdem arbejder i dag som mentor og konsulent i en privat virksomhed.

Den alsidige midtbanespiler fik 18 kampe for Slagelse i den netop overstået sæson af 2. division, og her nettede han to gange og leverede et enkelt oplæg.

I næste sæson bliver Slagelse en del af 3. division.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce