2022-07-14 14:30:02

Tidligere Leverkusen-talent skifter til Holstebro

Det tidligere Bayer Leverkusen-talent Magnus Clemmensen siger til bold.dk, at han fremover skal spille for Holstebro, der netop er rykket op i 3. division. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som 16-årig var Clemmensen en del af selveste Bayer Leverkusen, hvor han spillede fast for klubbens U17-hold. 

Nu er der gået lidt over ti år, og han har efterfølgende været i Vejle og senest VSK Aarhus, som han skiftede til i sommeren 2015. 

Nu forlader Magnus Clemmensen dog Aarhus-klubben efter hele syv år, da han har valgt at skifte til Holstebro Boldklub, der netop er rykket op i 3. division. 

Den 27-årige offensivspiller siger til bold.dk, at en fodboldtilværelse i Holstebro passer godt ind i det civile liv. 

- Jeg har valgt at tage dertil af personlige årsager. Min kæreste og jeg åbner en klinik. Vi er begge to fysioterapeuter, og hun er fra byen af, så det er fordi, jeg flytter, siger Magnus Clemmensen til bold.dk.

Clemmensen har allerede trænet med sine nye holdkammerater, og han vil gerne bidrage til, at Holstebro kan overleve i 3. division.

- Vi har mødt Holstebro et par gange med VSK Aarhus, og jeg synes, at det er et godt spillende hold og et svært hold at slå. Vi er begyndt træningen fra i mandags, og jeg synes, at det virker til at være et fint hold. Jeg tænker, at efter sæsonen står VSK nok over os, men jeg vil egentlig bare gerne hjælpe Holstebro til at blive i 3. division. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke et nemt exit

Det var vigtigt for offensivspilleren at finde en Holstebro-klub, da han nu driver virksomhed i byen. 

Det var dog ikke nemt at tage afsked med VSK Aarhus.

- Det var virkelig mærkeligt at skulle sige farvel. Jeg er en klubmand, og jeg tror, at jeg er den i VSK’s historie, der har flest kampe. Da jeg startede, hed det Skovbakken, så jeg er den, der har været der længst tid. Man har nogle gode kammerater og kendskab til alle omkring klubben også dem på andetholdet, så det er lige pludselig mange ting, som man siger farvel til. 

Har det været hårdt?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har det, men jeg har også været rimelig afklaret med det. Jeg tror, at det bliver godt i Holstebro. Det virker som en god fodboldklub og et godt miljø, så både og. Når jeg har været i VSK i så mange år, så er det selvfølgelig svært. Det har det været uanset, hvor man var, men jeg glæder mig til at se, hvad Holstebro kan tilbyde.

Det tidligere Leverkusen-talent håber, at han kan tilføre Holstebro-mandskabet noget mere dynamik. 

- Jeg tror ikke, at det gør noget personligt skidt for mig, at jeg ryger fra VSK. Jeg håber selvfølgelig på at blive en profil i Holstebro. Jeg synes altid, at de har været gode med bolden, så det passer mig fint, og så kan det være, at jeg kan tilbyde noget dynamik til det hele, siger Magnus Clemmensen til bold.dk. 

Clemmensen, der er født i Luxembourg og har danske forældre, kan komme i aktion for Holstebro i 3. division, når holdet møder Young Boys FD 6. august.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0