2022-05-07 11:00:02

Tobiasen om fremtiden: SL-klub er interessant

Ole Tobiasen fortæller til bold.dk, at han sagtens kunne se sig selv blive cheftræner i dansk fodbold, hvor et tilbud fra en Superliga-klub ville være meget interessant for ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 32. runde

FT

VIT

1 - 2

HEE

Siden sommeren 2021 har Ole Tobiasen været ansat hos Heerenveen i Æresdivision, hvor han først var assistenttræner, inden han tog over som midertidig cheftræner tilbage i februar.

Tobiasen bliver dog afløst til sommer af Kees van Wonderen, men det betyder dog ikke, at danskeren skal på jagt efter et nyt job.

Han har nemlig kontrakt med Heerenveen frem til sommeren 2023, og han har i sinde at komme tilbage i rollen som assistent for Æresdivision-klubben.

- Jeg har et år tilbage af mit job som assistent, og jeg vidste også godt, at det skulle jeg tilbage til, da jeg overtog holdet. Så det har ikke været svært for mig at omstille mig, da jeg var vidst, at det var midlertidigt. 

- Vi må så se på, hvordan min rolle i det næste år bliver udfyldt, når jeg har haft nogle samtaler med den nye træner, udtaler Ole Tobiasen bold.dk.

Tobiasen har tidligere stået i spidsen som cheftræner for hold som Almere, Sparta Rotterdams U21-mandskab samt EHC Hoenbroek.

Artiklen fortsætter efter billedet

Æresdivisionen -Tobiasen om fremtiden: SL-klub er interessant
Foto: Almere City

Det behøver dog ikke nødvendigvis være et cheftrænerjob, som han vil gå efter i fremtiden.

- Jeg har selvfølgelig tro på det, og det er også der, at mine ambitioner ligger i fremtiden. Jeg har store mål om at blive en træner, der kan stå på egne ben, eller blive en af de bedste First Team-trænere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det kommer jo an på, hvilken muligheder der kommer i fremtiden. Jeg kan sagtens se mig selv være en assistenttræner, som dog skal have en masse at sige på træningsbanen og ikke blot sætte kegler op, siger Tobiasen med et grin og fortsætter.

- Jeg kan også se mig selv som manager på et vis niveau, hvor man kan se en masse ambitioner i en klub, men det må vi se på til den tid.

Danmark er en mulighed for Tobiasen

Ole Tobiasen har endnu ikke vist sine trænerkvaliteter frem i Danmark, hvor han som spiller var en stor profil for FC København gennem flere perioder.

Da bold.dk taler med Heerenveen-chefen åbner han dog op for, at et trænereventyr i Danmark ikke er helt urealistisk.

- Det er helt klart en mulighed for mig at vende tilbage til Danmark. Jeg er åben for alt, der kommer og tilbyder sig, så Danmark er bestemt ikke udelukket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det hele handler om, hvorvidt det næste job passer ind i ens eget karriereforløb. Om ens og klubbens ambitioner passer sammen. Lad os sige, at der kommer et tilbud fra Superligaen, så ville det da være superinteressant for mig. 

- Et job i toppen af 1. division kan også være spændende, da der er nogle gode hold med ambitioner om oprykning, så det kan også være interessant for mig i fremtiden.

Når Tobiasen skal tage stilling til et nyt job, er det i særdeleshed vigtigt for ham, at der venter ham et projekt, hvor han kan få lov til at tage over og sætte en udvikling i gang.

- Mine ambitioner er at gøre et godt indtryk, og det kan sagtens være i den anden bedste række, hvor man kan udvikle klubben og spillerne og føre dem op i den bedste liga. 

- Men det er dog altid sjovest at være træner på det højeste niveau. Det er ikke kun på grund af klubben, men også når man tænker på fansene og mediebevågenheden. Sådan er det også i Holland, hvor der er stor forskel på den bedste og anden bedste række.

- Jeg har dog ingen planer om at forlade Heerenveen til sommer. Jeg har et år tilbage af min kontrakt, så det er det, som jeg forholder mig til, udtaler Ole Tobiasen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 32. runde

FT

VIT

1 - 2

HEE

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0