2021-10-14 16:53:00

Ung angriber forlod AGF: Ville til Randers

Sebastian Beraque er ikke længere en del af AGF, hvor han har huseret på klubbens U19-hold. I stedet for er han draget til Randers, hvor han spiller på Jyllandsserie-holdet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sebastian Beraque har de seneste to år været en del af AGF, hvor angriberen har spillet for Aarhus-klubbens U19-hold. Nu er den 19-årige angriber dog ikke længere i AGF.

Han er nemlig skiftet tilbage til Randers FC, hvor han spillede indtil sommeren 2019.

Sebastian Beraque siger til LigaBold.dk, at det ikke var det helt rette match med AGF, og at han kan udvikle sig bedst i Randers.

-  Det startede egentlig med, at jeg startede i Randers, og så fik jeg et tilbud om at komme til AGF, som jeg sagde ja til, da jeg havde hørt rigtig gode ting angående deres talentudvikling og faciliteter, og jeg kendte de to trænere Fatah Abdirahman og Jonas Grauslund, som jeg havde derude. Så efter, at jeg havde spillet der i et halvt års tid, så kunne jeg godt mærke, at det var lidt svært at falde til.

- Der var et godt kammeratskab, men det var stadig svært at falde ind på holdet. Jeg fortsatte og gav det et skud, men jeg fandt ud af, at AGF ikke var det rette match for mig. 

Artiklen fortsætter efter billedet

U19 Ligaen -Ung angriber forlod AGF: Ville til Randers
Foto: AGF

- Det var ikke den måde, hvor jeg kunne udvikle mig mest muligt. Jeg mener, at Randers kan godt gøre mig til den bedste fodboldspiller i øjeblikket, siger Sebastian Beraque til LigaBold.dk.

Han siger, at han har spillet for Randers Frejas Jyllandsserie-hold i efteråret, da Beraque har været låst i U19-rækken grundet kampe for AGF. Beraque træner dog med U19-holdet i Randers, mens han får kamptræning i Jyllandsserien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den alsidige spiller er dog ikke ked af tiden i AGF.

- Det skal ikke lyde sådan, at jeg ikke var glad for at være i AGF, fordi det var jeg. Jeg fik meget hår på brystet af at være der. Det, der med at komme tilbage i trygge rammer, har jeg været glad for. Jeg kunne mærke efter den første uge, at det er her, jeg hører hjemme.

Sebastian Beraque siger, at han både kan spille angriber og venstre back - en meget atypisk kombination. Han var angriber i AGF, mens han spiller på venstre back i Randers.

- Det lyder lidt skeptisk, men jeg har det fint med det. Jeg har været angriber i flere år, så jeg ved godt, hvordan man skal positionere sig, og venstre back har jeg også helt styr på, så jeg synes ikke, at der er træls, siger Sebastian Beraque til LigaBold.dk og tilføjer, at han har en god fysik og er meget hurtig.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0