2022-06-26 14:31:02

Bonde efter lejeophold: Godt for min udvikling

At blive udlejet til Slagelse var en god beslutning, lyder det fra Nykøbing FC-midtbanespiller Nikolaj Bonde, som nu er tilbage i NordicBet Liga-klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nikolaj Bonde er Nykøbing FC-spiller, men i foråret havde NordicBet Liga-klubben sendt ham på et lejeophold i Slagelse, som rykkede ned fra 3. division.

Midtbanespilleren, som har fået en stor del af sin fodboldopdragelse i Nykøbing, har været tilfreds med sin tid i Slagelse, men glæder sig over at være tilbage.

Det siger han i et interview til klubbens hjemmeside.

- Det har været rigtig godt for min udvikling med det halve år i Slagelse, og det var fedt at få lidt nye øjne på en. Jeg fik også en masse spilletid, så der er ingen tvivl om, at jeg har været rigtig glad for beslutningen om at blive udlejet, og jeg sætter pris på min tid i Slagelse.

– Jeg føler, at jeg kommer tilbage i en endnu stærkere udgave af mig selv, og jeg er klar til at give den fuld gas her i opstarten. Jeg glæder mig helt vildt over at være i gang igen.

Nykøbing sluttede sidste sæson på sidstepladsen i oprykningsspillet. Slagelse, som Bonde repræsenterede i foråret, skal en tur ned i Danmarksserien.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0