2022-06-28 08:40:01

Henter Frem-profil: KS-klub spurgte Minor

Sundby Boldklub-cheftræner Thomas Karabulut siger til bold.dk, at mandskabet har sikret sig Matthias Vincent Andersen. Klubben tog Rasmus Minor med på råd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den netop overståede sæson endte Sundby på en flot femteplads efter oprykningen til Københavnsserien, men Amager-klubben er ved at ruste sig yderligere til næste sæsons kampe. 

Sundby Boldklub har nemlig fået en rutineret spiller ind i folden i form af 29-årige Matthias Vincent Andersen, der senest har spillet i Frem. Backen har også en fortid i FC Nordsjælland, FC Helsingør, Oure, FA 2000 og B.93. 

Sundby-cheftræner Thomas Karabulut siger til bold.dk, at han glæder sig over forstærkningen.

- Jeg tænker, at vi får en spiller, der har noget erfaring, og som har spillet på en, to eller tre hylder højere, end hvor vi er nu. Det er klart med hans erfaring og knowhow, så skal han være med til at præge de unge spillere i den rigtige retning. 

- Vi har nogle unge spillere, som gerne vil noget af det, hvor han har været niveaumæssigt og har nogle ambitioner for deres fremtid og fodbold. Der kan han være med til at give nogle inputs og knowhow i forhold til, hvad der skal til for at spille på det niveau, hvor han har spillet tidligere, siger Thomas Karabulut til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Henter Frem-profil: KS-klub spurgte Minor
Foto: Sundby Boldklub

Teknisk spiller

Cheftræneren fortæller, at Sundby kommer til at få glæde af en spiller, der passer godt ind i klubbens omklædningsrum. Klubben tog blandt andre den tidligere Superliga-spiller og nuværende Sundby-spiller Rasmus Minor med på råd, da han har spillet med Andersen i Helsingør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en teknisk spiller, som passer rigtig godt ind i den måde, som vi spiller fodbold på. Han har en rigtig god fod og er taktisk dygtig. Han har spillet med Minor (Rasmus Minor, red.) i Helsingør, og vi har også haft en snak med Minor om ham. Han er også en spiller, der passer rigtig godt ind i omklædningsrummet i forhold til den type, som han er. 

- Det har også været et vigtigt parameter i forhold til den samtale, som vi havde med ham, hvor vi fik et rigtig godt indtryk af ham. Det med at skulle se sig selv i det her projekt og hjælpe nogle unge mennesker, tror jeg, har tiltalt ham rigtig meget og måden, som vi spiller fodbold og gør tingene, ligger godt til ham, siger Thomas Karabulut til bold.dk. 

Matthias Vincent Andersen spillede 27 ud af 32 kampe for Frem i 3. division.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce