2022-10-05 17:19:07

Bekræftet: Rosenborg henter islandsk målmager

Isak Snaer Thorvaldsson er onsdag blevet præsenteret i Rosenborg, den 21-årige islænding skifter til klubben ved årsskiftet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Urvalsdeild - 2. runde

FT

KAA

1 - 2

BRE

Rosenborg har allerede sikret sig forstærkning frem mod den kommende sæson, den norske storklub har onsdag præsenteret islandske Isak Snaer Thorvaldsson på en femårig aftale. 

Thorvaldsson kommer til Rosenborg efter et succesfuldt ophold i islandske Breidablik, hvor han øjeblikkeligt er topscorer på trods af sin position som midtbanespiller. 

- Jeg er meget spændt og ser frem til tiden i Rosenborg. Jeg valgte Rosenborg, fordi de har vist interesse for mig i lang tid, og det er en stor klub med en stolt historie. Jeg kan godt lide det, de laver her, og det er en klub i fremdrift. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Thorvaldsson på klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter billedet

Eliteserien -Bekræftet: Rosenborg henter islandsk målmager
Foto: Rosenborg

Den 21-årige islænding har en fortid i engelske Norwich, han skiftede i februar til Breidablik, hvor det siden er blevet til 18 mål og ni oplæg i 28 kampe. I denne sæson er Thorvaldsson topscorer i Breidablik med 13 mål i 19 kampe. 

Den islandske U21-landsholdsspiller skifter til Rosenborg ved årsskiftet.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Urvalsdeild - 2. runde

FT

KAA

1 - 2

BRE

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0